Aktywne Wpisy

Byłem dzis z samego rana przetestować system kaucyjny, żebyście nie musieli tego robić. Padło na Lidla
Mialem stara butelke po coca coli 0.5l , automat zeskanował ja jako butelka bez #kaucja i zaoferował bon z 10 groszami.
I teraz zaczyna sie cyrk. Na kasie samoobsługowej bonem nie da sie zapłacic. Jakaś pracownica mówi że z bonami to tylko do kasjerki. A u kasjerki też nie wchodzi bon . Kasjerka zaoferowała
Mialem stara butelke po coca coli 0.5l , automat zeskanował ja jako butelka bez #kaucja i zaoferował bon z 10 groszami.
I teraz zaczyna sie cyrk. Na kasie samoobsługowej bonem nie da sie zapłacic. Jakaś pracownica mówi że z bonami to tylko do kasjerki. A u kasjerki też nie wchodzi bon . Kasjerka zaoferowała
źródło: image
Pobierz
Atreyu +230
Jak utrzymamy trend to w ciągu dwóch lat talerz pierogów +100zł xD
#krakow #heheszki #pasjonaciubogiegozartu #jedzzwykopem
#krakow #heheszki #pasjonaciubogiegozartu #jedzzwykopem
źródło: Zrzut ekranu 2025-10-01 055830
Pobierz

Co nie zmienia faktu że AutoIT jest bardzo ciekawą platformą i chciałbym jeszcze coś ciekawego zrobić, ale niekoniecznie mam pomysł.
#autoit #programowanie
Jeżeli (249, 204) jest czarny i (250, 204) jest czarny a (251, 204) jest mniej czarny i (252, 204) jest jeszcze mniej czarny a (253, 204) jest prawie biały to wpisz literkę iI tak dla każdego piksela. DLA KAŻDEGO. ;_;
@vilard: #pozdrodlakumatych
źródło: comment_7lcvb52Vl6OdP0pfFrqeJ2K36QhCzOYb.jpg
Pobierzweź
Daycare ma komputer, więc moƶesz w nim wypuścić/zostawić. Slugma (albo cokolwiek z Magma Armor/Flame Body) skraca czas wykluwania o połowę.
źródło: comment_diGTZDFRmFI3HiZQpv49S6FdccJtzWzy.jpg
PobierzAle jezu, patrzę na ten kod i jest piękny ;;
Szkoda że zoptymalizowany tylko pod jeden komputer, jedno ustawienie okna i jedno ustawienie guzików, ale wow, podziw wielki ;;
main.au3- wyraźnie widać, ƶe w edytorze mam tab = 4 spacje, ale raz zostawiłem tak, a raz tak). Uwaƶam, ƶe całkiem nieźle znam C++, więc z automatu teƶ jako tako C, do tego ruby/python do skryptów. W CV mam jeszcze podstawy C#, SQL, php, asm x86, ale to raczej jako umiejętność czytania