Aktywne Wpisy

Trzeci Syn (dwanaście kilo #pdk) tydzień temu zawitał (powodzenia ze zmieszczeniem Rodziny w Yarisie), więc na nową drogę życia nowe wozidło. Idealnie się złożyło, termin odbioru był na czerwiec.
Super samochód. Foczka U DM-i Design.
Nic więcej nie trzeba (do przeciętnej, polskiej jazdy 6, czy 10 tysięcy kilometrów rocznie wokół komina).
Stosunek cena jakość torpeda (pierwsze modele Xiaomi koło roku 2013 vibes). Sąsiad obok też ma od trzech miesięcy i sobie
Super samochód. Foczka U DM-i Design.
Nic więcej nie trzeba (do przeciętnej, polskiej jazdy 6, czy 10 tysięcy kilometrów rocznie wokół komina).
Stosunek cena jakość torpeda (pierwsze modele Xiaomi koło roku 2013 vibes). Sąsiad obok też ma od trzech miesięcy i sobie
źródło: 829
Pobierz
mariusz95gd +50
Cześć Wszystkim! Jestem już w domu. Musiałem uregulować trochę rodzinnych spraw, byłem na grupie AA i wracam do Was! Jest dobrze, czuję się świetnie, nie ciągnie mnie do picia. Chodzę z kotem na spacery. Dzisiaj wybieram się na rower, trzeba korzystać z wolnego weekendu. Raz jeszcze bardzo dziękuję za wsparcie. Życzę Wam miłej soboty! ( ͡º ͜ʖ͡º)
#f1 #manieknaodwyku
#f1 #manieknaodwyku
źródło: temp_file8129429005478557408
Pobierz

85/100 🔥 (wczoraj: 71)
Na tagu panuje ogromna euforia i silny byczy sentyment, napędzany świetnymi wynikami amerykańskiego sektora technologicznego. Głównym motorem napędowym jest potężny wystrzał Dell Technologies o blisko 40% po publikacji wyników, co wywołało u wykopków potężne FOMO. Równie wielkie emocje budzi "galaktyczna dziewica" (SPCE), w którą użytkownicy masowo pakują się pod nadchodzące IPO SpaceX, licząc na pomyłki tickerów i short squeeze. Ożyły też spółki SaaS (Microsoft powrócił na zielono) oraz Micron. Sentymentu nie popsuły nawet gorsze wyniki Sivers Semiconductors (SIVE) – spadek został błyskawicznie odkupiony przez inwestorów wierzących w potężny wzrost pipeline'u o 77%. Wykopowicze jawnie szydzą z tradycyjnych metod wyceny i rzucają się na "śmieciuchy", szukając szybkich zysków. Panuje przekonanie, że "gwarantowane zyski" są na wyciągnięcie ręki, a wszelkie korekty należy traktować jako promocje.
Najczęściej omawiane:
🔥 Virgin Galactic (SPCE): Użytkownicy masowo pompują ten walor pod nadchodzące IPO SpaceX, licząc na spekulacyjny short squeeze i pomyłki mniej zorientowanych inwestorów przy zakupie akcji.
🔥 Dell Technologies (DELL): Rekordowe wyniki finansowe (przychody +88% r/r dzięki serwerom AI) wywołały gigantyczny wystrzał kursu i falę FOMO na tagu.
🔥 Sivers Semiconductors (SIVE): Górskie kolejki po publikacji raportu. Pomimo słabszego kwartału, wzrost pipeline o 77% r/r przekonał wykopków do agresywnego odkupienia spadków.
Topowi analitycy:
👤 @czas_na_kapuczinke (NEUTRALNY): "Najważniejsze w inwestowaniu długoterminowym, jest wchodzenie na aplikacje co pół godziny w celu dopaminowego strzału."
👤 @ossprime (BULLISH): "Zapowiada się dobry piątunio (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Sell in may coś tam coś tam"
👤 @dariusz44 (BULLISH): "1000 USD zysku. Kiedy Ty bałeś się zagadać on uśrednioł jak p------y.
Pamiętajcie że straty nie ma póki nie sprzedacie.
No i c--j no i cześć."
Statystyki:
👀 Obserwujący tag: 26385 (tydzień temu: 26198; zmiana: +187)
📜 Ilość wpisów w ostatnich 24h: 576 (wczoraj: 457; zmiana: +26%)
👥 Aktywni użytkownicy w ostatnich 24h: 383 (wczoraj: 352; zmiana: +9%)
🥇 Najaktywniejszy ogółem: @vladi_putin (52)
🥈 Najwięcej wpisów: @breakdown1 (19)
🥉 Najwięcej komentarzy: @vladi_putin (41)
👉 Wykresy
Jeżeli chciałbyś wesprzeć autora, możesz to zrobić tutaj: buycoffee.to/jacas. Wszystkie wpłaty zostaną przekazane na śmieciuchy.
#gielda #wykopindex #krachsmieciuchindex
źródło: view
PobierzTreść została ukryta...