Aktywne Wpisy

BlackpillMonster +58
Bieda umysłowa polskich programistów na jednym obrazku.
Typ zarobił pieniądze i co robi? To, co każdy biedak, któremu pierwszy raz w życiu coś zostało na koncie: natychmiast to p----------a. Bo pieniądze biedaka parzą w ręce. Muszą być wydane, pokazane, obfotografowane w garażu podziemnym i rozesłane znajomym w DMach razem ze specyfikacją odmawianą jak różaniec: skóry nappa, noktowizor, harman kardon, grzanie przód tył. Amen.
A teraz popatrzcie na lekarza i prawnika. Zawody, w których pieniądz
Typ zarobił pieniądze i co robi? To, co każdy biedak, któremu pierwszy raz w życiu coś zostało na koncie: natychmiast to p----------a. Bo pieniądze biedaka parzą w ręce. Muszą być wydane, pokazane, obfotografowane w garażu podziemnym i rozesłane znajomym w DMach razem ze specyfikacją odmawianą jak różaniec: skóry nappa, noktowizor, harman kardon, grzanie przód tył. Amen.
A teraz popatrzcie na lekarza i prawnika. Zawody, w których pieniądz
źródło: cea72c167f408801527742e4f7985153564fb2818b1ef55660bfe8b04cc50183
Pobierz
Reanef +256
I to jeszcze na odcinkowym na lewym z maksymalną. BMWiarze to podludzie. #samochody #motoryzacja #bmw
źródło: 1000029659
Pobierz

Hej mirki, jak długo powinno się przechowywać rzeczy byłego faceta? Zerwaliśmy z eks 1,5 roku temu, mieszkaliśmy wcześniej w moim mieszkaniu, więc zostało u mnie sporo jego przedmiotów (dwie duże walizki i spora torba podróżna). Miał się po nie zgłosić do trzech miesięcy, ale nigdy tego nie zrobił. Nie mam jego adresu, prawdopodobnie wyprowadził się za granicę, więc nie mogę ich wysłać, poza tym w walizkach jest parę cennych przedmiotów (elektronika, dzieła sztuki - pierwotnie to były prezenty dla mnie, ale zażądał ich zwrotu po rozstaniu), więc po prostu bałabym się, że coś zginie lub zniszczy się w transporcie i będzie problem. Kiedy do niego piszę, to w odpowiedzi dostaję tylko teskty, że chciałby żebym już umarła. Czy ktoś ma pomysł jak to rozwiązać? A może ktoś wie jak to wygląda od strony prawnej?
#logikaniebieskichpaskow
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny
❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt
Jeśli jego rzeczy, to najpierw trzeba wezwać do odbioru. Nie można wyrzucić, tym bardziej drogich. Wskazać termin odbioru i zastrzec, że później będzie naliczany koszt przechowywania.
Dla pewności szukaj na forach prawnych.