Aktywne Wpisy

cierpka-rzodkiewka +352
Vamyss +849
Bardzo mnie cieszy nagonka na lekarzy i mówię to jako część tego chorego systemu opieki zdrowotnej.
Myślicie że do Was lekarz jest opryskliwy? Wyobraźcie sobie jaki jest w stosunku do kogoś kto „przywozi mu pracę”.
W systemie PRM pracuje od 5 lat, nie zliczę ile razy zostałem nazwany: głupkiem, debilem, nieukiem. Wielokrotnie byliśmy upokarzani przez nich przy pacjencie, rodzinie pacjenta i reszcie pracowników. Pamiętam historie starych ratowników, którzy mówili że jaki kiedyś lekarze
Myślicie że do Was lekarz jest opryskliwy? Wyobraźcie sobie jaki jest w stosunku do kogoś kto „przywozi mu pracę”.
W systemie PRM pracuje od 5 lat, nie zliczę ile razy zostałem nazwany: głupkiem, debilem, nieukiem. Wielokrotnie byliśmy upokarzani przez nich przy pacjencie, rodzinie pacjenta i reszcie pracowników. Pamiętam historie starych ratowników, którzy mówili że jaki kiedyś lekarze
źródło: 000MZNMUVK645FN0-C323-F4
Pobierz

Mam apke w react bez nexta z backendem w express i chciałbym dla 5 routów np artykuł na blogu i profil użytkownika żeby zrobić SSR przy pomocy tzw dynamic renderingu czyli dla clawlera google itp serwować statyczny HTML z danymi z bazy a dla usera jsona z danymi z bazy.
Treści będą te same tylko pytanie jest czy muszę serwować 1:1 szkielet jak serwuje w JSX w react czy mogę pominąć pasek boczny i nawigację u góry i stopkę i dawać tylko treść i czy to nie podpadnie pod cloaking? Niby google lisze że content musi byc ten sam ale strona nie musi byc identyczna. Ma ktoś doświadczenie z tym i coś podpowie? Vite SSR wydaje sie zbyt przekombinowane żeby to implementować i zbyt dużo dopiero wychodzi błędów po buildzie, cudowania ze store zustand np.
Jeśli ktos ma doświadczenie w seo w takim stacku i sposobie o którym myślę to chętnie poczytam.