Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +103
Dermatolog we Wrocławiu ustawił sobie na Znanym Lekarzu wizyty na konsultację co pięć minut - 10:15, a następna o 10:20 ( ͡º ͜ʖ͡º)
Przecież zgodnie z tym rozkładem pacjent ledwo co zdejmie kurtkę, rozsiądzie się na krześle i zaraz musi zbierać się do wyjścia xD
#konowalposting #lekarz100k #heheszki #wroclaw
Przecież zgodnie z tym rozkładem pacjent ledwo co zdejmie kurtkę, rozsiądzie się na krześle i zaraz musi zbierać się do wyjścia xD
#konowalposting #lekarz100k #heheszki #wroclaw
źródło: 64EF91A4-8FB1-46E0-80F0-5BA50D7645EF
Pobierz
nitemar_ +320
Ale sie dzis boty pisokonfowskie odpalily, jakby co najmniej pis wygral xdd. Elektorat KO po prostu ma wymagania. ktore nie zostaly spelnione, wiec elektorat to pokazal, tyle.
#krakow
#krakow

Mam apke w react bez nexta z backendem w express i chciałbym dla 5 routów np artykuł na blogu i profil użytkownika żeby zrobić SSR przy pomocy tzw dynamic renderingu czyli dla clawlera google itp serwować statyczny HTML z danymi z bazy a dla usera jsona z danymi z bazy.
Treści będą te same tylko pytanie jest czy muszę serwować 1:1 szkielet jak serwuje w JSX w react czy mogę pominąć pasek boczny i nawigację u góry i stopkę i dawać tylko treść i czy to nie podpadnie pod cloaking? Niby google lisze że content musi byc ten sam ale strona nie musi byc identyczna. Ma ktoś doświadczenie z tym i coś podpowie? Vite SSR wydaje sie zbyt przekombinowane żeby to implementować i zbyt dużo dopiero wychodzi błędów po buildzie, cudowania ze store zustand np.
Jeśli ktos ma doświadczenie w seo w takim stacku i sposobie o którym myślę to chętnie poczytam.