✨️ Jak radzić sobie z brakiem pasji i niską samooceną?Ⓘ Ehh jak ja nie lubie siebie.. Nie ma drugiej tak nijakiej osoby jak ja. Niczym się nie interesuje, nie mam hobby, wolny czas spędzam na doomscrollowaniu. Ludzie to przynajmniej lubią to co robią w pracy albo chociaż są w czymś dobrzy, przez co praca ich tak nie męczy. Najgorzej że dobija mnie że nawet nie wiem w jakim kierunku iść, nie mam planu na przyszłość bo nie potrafię się określić. Nawet jak mnie coś zainteresuje to chwilowo i powierzchownie. Niektórzy to nawet za młodu wiedzą co chcą robić i im ta wiedza procentuje z czasem a ja od tylu lat w jakiejś próżni i tak żyje z dnia na dzień bez pomysłu na siebie.
Ehh jak ja nie lubie siebie.. Nie ma drugiej tak nijakiej osoby jak ja. Niczym się nie interesuje, nie mam hobby, wolny czas spędzam na doomscrollowaniu. Ludzie to przynajmniej lubią to co robią w pracy albo chociaż są w czymś dobrzy, przez co praca ich tak nie męczy. Najgorzej że dobija mnie że nawet nie wiem w jakim kierunku iść, nie mam planu na przyszłość bo nie potrafię się określić. Nawet jak mnie coś zainteresuje to chwilowo i powierzchownie. Niektórzy to nawet za młodu wiedzą co chcą robić i im ta wiedza procentuje z czasem a ja od tylu lat w jakiejś próżni i tak żyje z dnia na dzień bez pomysłu na siebie.
#przegryw #zalesie #depresja #hobby #zainteresowania #samotnosc #blackpill
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
📒 Notatka moderatora: Blakpyl do wora, wór do jeziora.
🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt