Aktywne Wpisy

thorgoth +141
Maciej Rybus wraca do Polski. Pilkarz ktory ostatnie lata spędził w Rosji, wraca na rodzime boiska.
Po tym jak jego kariera zaczela przygasac, jego żona Lana Rybusova wniosła sprawę o rozwód. Ostatecznie polski piłkarz został pozbawiony wiekszosci majątku, a takze praw do kontaktu z dziećmi.
Obecnie, aby zdobyć środki do zycia, oferował swoje usługi klubom trzecioligowym. Pomocną dłoń wyciągnął jego byly klub Pelikan Łowicz, ktory podpisał z zawodnikiem dwuletnią umowę. Wg nieoficjalnych
Po tym jak jego kariera zaczela przygasac, jego żona Lana Rybusova wniosła sprawę o rozwód. Ostatecznie polski piłkarz został pozbawiony wiekszosci majątku, a takze praw do kontaktu z dziećmi.
Obecnie, aby zdobyć środki do zycia, oferował swoje usługi klubom trzecioligowym. Pomocną dłoń wyciągnął jego byly klub Pelikan Łowicz, ktory podpisał z zawodnikiem dwuletnią umowę. Wg nieoficjalnych
źródło: 1000016251
Pobierz
PREZYDENT POWIEDZIAŁ ŻE JEST KRYZYS MĘSKOŚCI INCELU, SŁYSZAŁEŚ? PREZYDENT POWIEDZIAŁ!
#p0lka #logikarozowychpaskow #tinder #blackpill
#p0lka #logikarozowychpaskow #tinder #blackpill

#przegryw #przegrywpo30tce
Macie sobie coś do zarzucenia? Bo zazwyczaj na tagu obwinia się czynniki zewnętrzne. Ja np. żałuje:
1) Mogłem wcześniej ogarnąć sobie pewne rzeczy typu nauka, edukacja. Teraz jak chce to nadrobić to nie mam czasu lub jest tego za dużo. Jakbym wcześniej zaczął ogarniać pewne tematy (wymagane teraz na rynku pracy) to przynajmniej bym lżej przegrywał teraz i zbierał owoce tej pracy.
2) Nie wykorzystałem momentu sprzed ery instagrama/tindera. Oczywiście byłem retardem wtedy ale mogłem chociaż próbować umawiać się na ilość, nawet z brzydkimi żeby ćwiczyć social skill. Potem może bym miał doświadczenie żeby coś ugrać zanim hipergamia wjedzie na pełnej.
#przemyslenia #blackpill
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt
ja tylko zauwazam tatuaże u loszek z motylami, ewentualnie ćmą