✨️ Czy blackpill to rosyjska strategia?Ⓘ Czy propagowanie blackpilla w Polsce to nie jest jakieś ruskie celowe działanie na wojne płci i podzielenie społeczeństwa? Kojarzę profile na wykopie które od początku założenia konta skupiają się na gadaniu o wzroście i nic więcej. Nawet bez większych treści, po prostu podtrzymywanie kompleksów. Z kolei inne konta żalą się że non stop każdy ich ocenia po wyglądzie, wzroście i problem jest realny, nikt ich nie rozumie i są atakowani. Czaicie to? Jedne konta podsycają takie treści, inne udowadniają poczucie beznadziejnośći i zrezygnowania właśnie przez to że tych treści jest coraz więcej xd. Sami stworzyli problem i go potwierdzają tym że go stworzyli xD
@mirko_anonim: Kurka to o mnie, no nic jestem rosyjskim agentem, proszę donieść na mnie, jestem już ubrany mogą wbić mi na chatę. Strasznie dziwne, że udzielając się na tagu #blackpill będziesz miał takie wpisy.
Czy to nie jest oczywiste? Badania jasno mówią, że osoby wierzące, że ich życie nie jest wynikiem ich własnych działań tylko czynników zewnętrznych, są hiperpodatne na mechanizmy kontroli. Schemat jest prosty - izolujesz takich zakompleksionych gagatków i powoli, subtelnie budujesz im obraz świata, który z rzeczywistością ma niewiele wspólnego, a który służy twoim interesom.
Szkoda tylko chłopaków, którzy za bardzo to sobie wzięli do serca.
@mirko_anonim: No muszę przyznać że tego jeszcze nie grali. Równie dobrze można by stwierdzić że pisanie takich głupot z anonima to ruska dywersja ( ͡°͜ʖ͡°)
Czy propagowanie blackpilla w Polsce to nie jest jakieś ruskie celowe działanie na wojne płci i podzielenie społeczeństwa? Kojarzę profile na wykopie które od początku założenia konta skupiają się na gadaniu o wzroście i nic więcej. Nawet bez większych treści, po prostu podtrzymywanie kompleksów. Z kolei inne konta żalą się że non stop każdy ich ocenia po wyglądzie, wzroście i problem jest realny, nikt ich nie rozumie i są atakowani. Czaicie to? Jedne konta podsycają takie treści, inne udowadniają poczucie beznadziejnośći i zrezygnowania właśnie przez to że tych treści jest coraz więcej xd. Sami stworzyli problem i go potwierdzają tym że go stworzyli xD
#blackpill #redpill #przegryw #przegrywpo30tce #wojna #rosja
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
📒 Notatka moderatora: blakpyl do wora, wór do jeziora
👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt
Nie dziwię się, że z anonima
Notki moderatora nawet nie warto komentować, bo wypieranie blackpilla w 2026 to szuria
Blackpillu i chińskim agentem za wpisy o antynatalizmie xd
źródło: IMG_0677
PobierzSzkoda tylko chłopaków, którzy za bardzo to sobie wzięli do serca.