Aktywne Wpisy

ChlopoRobotnik2137 +148
Waga zmierzona i wychodzi , że ubyło 11,55 kg chłopa od 5 maja kiedy było ważone wcześniej . Coraz @mniejmniejest
Kto wie, może i bym wygrał #igrzyskabebzonow , gdyby mnie nie wyrzucili
#zlomkiemprzezswiat
Kto wie, może i bym wygrał #igrzyskabebzonow , gdyby mnie nie wyrzucili
#zlomkiemprzezswiat
źródło: image_picker_62D348C6-D9B7-4BAB-9804-A03809F62AE9-9674-00000A002BD6593A
Pobierz
UmbertoDalleMontagne +348
Jak tam, wyspani? Pan #lekarz100k też spał całkiem twardym snem przez ostatnie 8h ale przynajmniej zarobił te 10k złotych będąc w tym czasie na dyżurze. Dobrego dnia!

#napierala Trochę mi go szkoda. Ta lejdi agata to była jedyna jego nadzieja na ogarnięcie się w życiu. Mógłby wyciągnąć wnioski i cos w sobie zmienić. Nie wyobrażam sobie gdzie mógłby juz kogoś znaleźć, bo powiedzmy sobie szczerze … mistrzowie z tagów „związki”, „tinder”, „wygląd” mogliby lekką ręką znaleźć kilka defektów utrudniających parowanie się naszego ulubieńca z kobietami.
Poza tym co dalej? Wyjedzie za granicę? I co tam będzie sam robił skoro całe jego życie to Poznań, parę kolegów i te bale? Będzie siedział sam w hiszpańskiej klitce i nagrywał filmiki xd?
Mógłby regularnie podróżować. To w sumie byłoby śmieszne jakby się przekonywał, że ten zachód to nie taki cukierkowy jak go czarni skroją gdzieś na starówce w Londynie czy Paryzu
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny
💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt
źródło: chadnapierala2
Pobierz