Wpis z mikrobloga

@PieknyChuligan: Ale dlaczego? Napierd[cenzura] któryś raz odklejki po nocach w stanie lepszej wiadomości, masz ewidentnie problem do mnie i z własną głową. Zarzuciłes mi, że zaczepiam ludzi na priv., skanuję, stalkuję - Ciebie też. Wkleilem ss potwierdzajacy, że to Ty pisałeś do mnie i to z 2 kont. Odblokowałem cię chwilowo, możesz tam wkleić swój screen i skontrować moje kłamstwo. Naćpać się ktoryś raz rzędu i napisać o 3 w
  • Odpowiedz
  • 1
@Kubraczek_i_kozaczki: Proszę, oto screen o który prosisz (rozwija się dalej po kliknięciu). Do tego momentu miałem przyjemność nie mieć z tobą kontaktu i szczerze mówiąc nawet nigdy nie czytałem twoich postów bo od lat były głównie o tym kogo zbanowałeś i kogo wystalkowałeś + jakieś gify z małpkami, nie moje klimaty. Jak widzisz nawet nie pamiętasz kiedy kogo zaczynasz nagabywać na priv więc z tym ćpaniem o którym w kółko
PieknyChuligan - @Kubraczekikozaczki: Proszę, oto screen o który prosisz (rozwija się...

źródło: 1000011259

Pobierz
  • Odpowiedz
@PieknyChuligan: Tak, to jest z grudnia i z Cziki. To było pewnie tuż po tym, jak Cię zczaiłem, że jesteś @Conquistador. Niech będzie, że jest to zaczepianie zielonek jak to określiłeś🤣. Strasznie jak widać tam Cię zaczepiłem, a jaki wulgarny byłem - przepraszam. Były jeszcze jakieś wiadimości z Cziki? Dokuczałem Ci tam? Ty natomiast potem, do lutego, już coś pdgrygiwałeś do mnie w postach, gdy Ci w kom.
Kubraczekikozaczki - @PieknyChuligan: Tak, to jest z grudnia i z Cziki. To było pewni...

źródło: Screenshot_20260511-105802_Firefox~2

Pobierz
  • Odpowiedz
@PieknyChuligan: Ale ja to pamiętam, przyznałeś się w końcu do @Conquistador dzięki małemu myczkowi - oskarżyłem Cię o bycie jakimś discordziakiem, a że nie chciałeś być o to posądzany, to przyznałeś sam w końcu, że jesteś @Conquistador. Ja wcześniej, pod którymś z Twoich wpisów, gdzie zwyzywałeś mnie od ped[część rowerowa], napisałem o tym @Conquistador - oczywìście mnie wymazałeś, a potem ten wpis i tak spadł za
  • Odpowiedz
  • 0
@Kubraczek_i_kozaczki: Powiem ci tak zupełnie szczerze i z troską że masz straszny bałagan na bani. Praktycznie nic z tych wszystkich wysrywów dzisiaj nie jest prawdą xd Jeden wielki kisiel, szczątki pamięci poukładane według jakiejś psychozy. Musiałbym siedzieć pół dnia i ci to wszystko tłumaczyć a to przecież nie było tak dawno, z 5 miesięcy temu. Za darmo nie będę tego nie będę robił, zwłaszcza że tu bez farmakologii daleko nie
  • Odpowiedz