Aktywne Wpisy

Common_Rail_1337 +487
#wykop #jedzenie #takaprawda
Nie kupujemy sodastream, kupujemy Dafi. Nie wspieramy rzydostwa, wybieramy nasze Polskie.
Nie kupujemy sodastream, kupujemy Dafi. Nie wspieramy rzydostwa, wybieramy nasze Polskie.
źródło: 688486432_1549845620480232_6566094192302546079_n
Pobierz
ATAT-2 +258
Oglądając takie filmy często zachodzę w głowę, jak duże problemy psychiczne / problemy ze sobą / problemy z agresją mają niektórzy na drogach.
Dorosły chłop, dorobił się porsche w leasingu, zapewne ma pracę, rodzinę, męża, dom, obowiązki.
A jednak, wystarczy że ktoś za długo będzie wyprzedzał ciężarówkę lewym pasem i poświęci 10 minut swojego życia na hamowanie przed maską, zajeżdżanie drogi i kilkukrotne próby zablokowania przejazdu na publicznej trasie.
A jak już
Dorosły chłop, dorobił się porsche w leasingu, zapewne ma pracę, rodzinę, męża, dom, obowiązki.
A jednak, wystarczy że ktoś za długo będzie wyprzedzał ciężarówkę lewym pasem i poświęci 10 minut swojego życia na hamowanie przed maską, zajeżdżanie drogi i kilkukrotne próby zablokowania przejazdu na publicznej trasie.
A jak już
źródło: image
Pobierz

Problem z #blackpill jest taki że działa jak sekta i opiera się na manipulacji. Taki brzydki gość raczej nie wychodzi z domu, więc co? Zagląda do internetu i stamtąd czerpie wzorce. Nawet nie musi mieć tiktoka bo zaraz jakiś blackpillowiec podsunie mu wyselekcjonowany content w postaci jakiejś głupiej karyny z tiktoka która powie dla lajków coś kontrowersyjnego "ja wymagam XYZ, bez tego nie podchodź". I potem tacy ludzie myślą że to prawda i każda tak myśli. Tu jest problem blackpilla, zbierają najbardziej hardcorowy content i tworzą z tego normę tak żebyś się zradykalizował. Na koniec dnia ty masz mieć poczucie że jesteś nikim, za słaby dla tego świata, najlepiej nie wychodź z domu jak nie jesteś chadem a wgl została ci tylko #depresja.
#niebieskiepaski #rozowepaski #przegryw #przegrywpo30tce #tinder
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
📒 Notatka moderatora: Blakpyl do wora, wór do jeziora.
👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt
@mirko_anonim: a tak nie jest ? Tylko głupi albo ten kto dostał dobrą morde/kawalerke od rodziców stwierdzi inaczej
@mirko_anonim: A z jakiego powodu nie wychodzi z domu? Widzi i podświadomie już wtedy wyczuwa że coś nie tak, no i dopiero wtedy trafia na blackpill. Już pomijając że blackpill w przeciwieństwie do redpilla raczej nie chce wyciągać pieniądzy od anona jak kołcze czy inni trenerzy od dobierania pasków od spodni, więc raczej średnio spełnia założenia sekty.
Fakty są takie, że morda i atrakcyjność fizyczna definiuje jak ciebie ludzie postrzegają - a to, że boli cię ten fakt to tylko oznacza, że rzeczywistość właśnie cię dogoniła i doświadczasz bycia zerowanym przez odwrotny efekt halo.
PS Mama nie kupi Ci już traktorka i nie powie, że nic się nie stało ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ
Nie tylko byłem świadkiem agresji i manipulacji matek, ciotek itd. ale i słyszałem jak jakiś tam kuzyn czy wujek z dalszej rodziny czy nawet sąsiad został zniszczony przez kobietę. I tak samo ja za czasów szkoły byłem niewidzialny, czasem wyśmiewany i wielokrotnie widziałem jak ułożone