Wpis z mikrobloga

✨️ Problemy z blackpillem: Jak sekta wpływa na nasze postrzeganie
Problem z #blackpill jest taki że działa jak sekta i opiera się na manipulacji. Taki brzydki gość raczej nie wychodzi z domu, więc co? Zagląda do internetu i stamtąd czerpie wzorce. Nawet nie musi mieć tiktoka bo zaraz jakiś blackpillowiec podsunie mu wyselekcjonowany content w postaci jakiejś głupiej karyny z tiktoka która powie dla lajków coś kontrowersyjnego "ja wymagam XYZ, bez tego nie podchodź". I potem tacy ludzie myślą że to prawda i każda tak myśli. Tu jest problem blackpilla, zbierają najbardziej hardcorowy content i tworzą z tego normę tak żebyś się zradykalizował. Na koniec dnia ty masz mieć poczucie że jesteś nikim, za słaby dla tego świata, najlepiej nie wychodź z domu jak nie jesteś chadem a wgl została ci tylko #depresja.

#niebieskiepaski #rozowepaski #przegryw #przegrywpo30tce #tinder

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta

📒 Notatka moderatora: Blakpyl do wora, wór do jeziora.

👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt

• 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

w postaci jakiejś głupiej karyny z tiktoka która powie dla lajków coś kontrowersyjnego "ja wymagam XYZ, bez tego nie podchodź".

@mirko_anonim: a tak nie jest ? Tylko głupi albo ten kto dostał dobrą morde/kawalerke od rodziców stwierdzi inaczej
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Żadne treści w internecie nie zblackpillowały mnie tak jak kontakty z kobietami w realnym świecie. Poza tym polecam doedukować się w temacie cech charakterystycznych sekt bo blackpill nie spełnia praktycznie żadnej z nich.
  • Odpowiedz
Taki brzydki gość raczej nie wychodzi z domu, więc co?

@mirko_anonim: A z jakiego powodu nie wychodzi z domu? Widzi i podświadomie już wtedy wyczuwa że coś nie tak, no i dopiero wtedy trafia na blackpill. Już pomijając że blackpill w przeciwieństwie do redpilla raczej nie chce wyciągać pieniądzy od anona jak kołcze czy inni trenerzy od dobierania pasków od spodni, więc raczej średnio spełnia założenia sekty.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: opiera się na manipulacji
Fakty są takie, że morda i atrakcyjność fizyczna definiuje jak ciebie ludzie postrzegają - a to, że boli cię ten fakt to tylko oznacza, że rzeczywistość właśnie cię dogoniła i doświadczasz bycia zerowanym przez odwrotny efekt halo.

PS Mama nie kupi Ci już traktorka i nie powie, że nic się nie stało ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Ja dorastałem wśród kobiet, przewaga kobiet w rodzinie + koleżanki w podst-gim. Blackpill tylko potwierdził i umocnił mnie w faktach do których sam doszedłem.

Nie tylko byłem świadkiem agresji i manipulacji matek, ciotek itd. ale i słyszałem jak jakiś tam kuzyn czy wujek z dalszej rodziny czy nawet sąsiad został zniszczony przez kobietę. I tak samo ja za czasów szkoły byłem niewidzialny, czasem wyśmiewany i wielokrotnie widziałem jak ułożone
  • Odpowiedz