Wpis z mikrobloga

Najlepszy zdrajca w tym sezonie to...

• Wojtek 69.3% (149)
  • Iza 11.2% (24)
  • Igor 9.3% (20)
  • Łucja 6.0% (13)
  • Natalia 4.2% (9)

Oddanych głosów: 215

• 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Madoxxx: no mam problem bo ona nieważne co by jeszcze zrobiła, nie przebije ruchu wojtka z zabiciem żony i wpieprzenie pod bus do końca ighora i natalki. Ten immunitet na żonę okazał się jednak dożywotni i zagwarantował miejsce w finale. Z izą mam ten problem że jako zdrajca gra dobrze, ale jednak jej pycha nie pozwala robić bezpieczniejszych ruchów, i podejmuje zbyt ryzykowne decyzje. Gdyby nie miała bandy cielaków za
  • Odpowiedz
  • 13
Imagine głosować na kogoś innego niż Iza po przedostatnim odcinku.

@Madoxxx: Iza bardzo wystawiła się na strzała, to było łapanie się brzytwy, a nie szachy 3D, ryzykuje wylot, a Wojtek nie będzie jej bronił - jedyne co ją ratuje to jest fakt, że lojalni od zawsze mają pamieć złotej rybki i nie pamiętają ani argumentów, ani rozkładu głosów z dnia poprzedniego. Wojtek jest najchłodniejszym zdrajcą. Kartoflana Królowa Zamku napomowała swojego
  • Odpowiedz
  • 22
@Madoxxx: Jak dla mnie nie zrobiła niczego niesamowitego. Mieli już nagraną ekipę gamoni, której przed każdym stołem mówili na kogo mają głosować, a ta ekipa jak te barany robiła co im kazali bez zastanowienia. Jedyna różnica jest taka, że tym razem już przy stole im kazała. To nie był jakiś super ruch, tylko głupota, która mogła ją dużo kosztować ,gdyby trafiło na lotniejszych ludzi. Niestety tych z mózgami już się
  • Odpowiedz
@Desperat00: iza miala pewna wygrana, a po tym stole potwierdzila, ze jest zdrajca. Ale debile i tak pewnie jej nie wyrzuca (tzn. Ogolnie Wojtek tez sie po czesci podlozyl).
  • Odpowiedz
@Madoxxx: przecież Iza nawet nie stała obok dobrego zdrajcy. W ostatnim odcinku nagła zmiana typu z Pawła na Kasie przy stole oraz namawianie na to innych to strzał w kolano kiedy Kasia okazuje sie lojalna. Przecież Wiola i Maciek mogli iść i powiedzieć Pawłowi że Iza chciała go wywalić z programu. Zaproszenie Wojtka na kolacje to też słaby ruch wzbudzający wątpliwości u Pawła. Usmieszek pod nosem kiedy przy stole kiedy
  • Odpowiedz
lojalni od zawsze mają pamieć złotej rybki i nie pamiętają ani argumentów, ani rozkładu głosów z dnia poprzedniego.

@123_: no chyba, że chodzi o typy ZAWODOWEGO POKERZYSTY™ to wtedy będą je pamiętać 8 odcinków później xD
  • Odpowiedz