Yo, do rozparcelowania mam Bujairami Hectic - spoko klon LV. Rozbiórka po bydgosku - 3x20 ml po 40 pln każdy (1.9 pln/ml + dwójka za szkiełko), wysyłka - Twój kod inpost.
W niedalekim czasie planuje napisać wojne klonów Imagination, na rozkładzie znajdzie sie Marwa, Hectic, Zara Intense, Aqua Dubai oraz protoplasta od LV ( ͡°͜ʖ͡°) pozdro
@Miauczynski_adas_adam: Na tyle spoko, że jako pierwsze perfumy w moim życiu stoją w kiblu jako odświeżacz, dobrze że tylko 20ml odlewki wziąłem ¯\(ツ)/¯
W niedalekim czasie planuje napisać wojne klonów Imagination, na rozkładzie znajdzie sie Marwa, Hectic, Zara Intense, Aqua Dubai oraz protoplasta od LV ( ͡°͜ʖ͡°)
@Miauczynski_adas_adam: zare odpusc od razu. Pierwsze sekundy moze podobna, juz po paru minutach slodki lepki ulep. Ogolnie Hectic jest najblizej, troche istrzejszy imbirowy, ale dosc podobny. Reszta moim zdaniem do smieci (a ogolnie to nadal kupuje mililitry oryginalu xD)
W niedalekim czasie planuje napisać wojne klonów Imagination, na rozkładzie znajdzie sie Marwa, Hectic, Zara Intense, Aqua Dubai oraz protoplasta od LV ( ͡° ͜ʖ ͡°) pozdro
#perfumy
źródło: IMG_0483
PobierzW żadne pozwy nie będą się bawić... będą się n---------ć:) i słusznie!
@Miauczynski_adas_adam: Na tyle spoko, że jako pierwsze perfumy w moim życiu stoją w kiblu jako odświeżacz, dobrze że tylko 20ml odlewki wziąłem ¯\(ツ)/¯
@Miauczynski_adas_adam: Wołaj (。◕‿‿◕。)