✨️ Moje doświadczenia z pracą za granicą: Niemcy i HolandiaⒾ Wlasnie wrocilem z wyjazdu z Niemczech. Pracowalem tam. Z renomowanej agencji. Zarobilem grosze, wszystko bierze agencja za lokum z cpunami i idzie na jedzenie tez sporo. To moj ostatni wyjazd, wiecej sie na to nie nabiore i wam tez radze. Moj znajomy wyjechal do Holandii i tez c-----o, slaba kasa i warunki. Niemcy i Holandia sie skonczyly, szkoda gadac, lepiej nie wyjezdzajcie tam. #emigracja #holandia #niemcy #praca
@mirko_anonim: Dziś na grupce widziałem ogłoszenie wynajmu pokoju w 3 os mieszkaniu za 1100zł w przeliczeniu. To ja siedzę w Krakowie w pokoju za 1200zł i zarabiam najniższą + kilka setek. To przecież nawet na zasiłku dla bezrobotnych jest tam high life w porównaniu do PL.
@niedasieukryc: w Holandii generalnie jest super ciężko z mieszkaniami. Socjalne praktycznie ściągają z rynku imigranci a przybywa ich coraz więcej ...a im się przecież nalezy. Dlatego niestety ceny idą bajansko w górę.
@Riannon86: Nie napisałem, że dotyczyło to Danii. Dania ma jedną z rozsądniejszych polityk w tym względzie i nie wpuszcza na prawo i lewo ludzi spoza Europy.
Dlaczego ludzie dziękują zatrzymującym się samochodom na pasach, przecież to nie jest żaden akt łaski tylko gdyby nie ten obowiązek wprowadzony ileś tam lat temu to byłby dalej dziki zachód jak był kiedyś
Wlasnie wrocilem z wyjazdu z Niemczech. Pracowalem tam. Z renomowanej agencji. Zarobilem grosze, wszystko bierze agencja za lokum z cpunami i idzie na jedzenie tez sporo. To moj ostatni wyjazd, wiecej sie na to nie nabiore i wam tez radze.
Moj znajomy wyjechal do Holandii i tez c-----o, slaba kasa i warunki.
Niemcy i Holandia sie skonczyly, szkoda gadac, lepiej nie wyjezdzajcie tam.
#emigracja #holandia #niemcy #praca
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny
👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt