Wpis z mikrobloga

• 0
@Poludnik20: klapeczki biorę. Dresik trochę dla mnie za drogi. Za 100 zł w Lidlu kupię z trzy porządne rzeczy zaawamsowanych materiałów. Tu zwykła bawełna, tyle że logo. Ale klapeczki spoko. Za 40 zł.
  • Odpowiedz
  • 0
nic jednak nie wziąłem. 4 dychy to też dużo, mięciutkie Lotto mam i chyba były tańsze. Poczekamy na promocje, może Lee Cooper nie będzie wykluczone.

@Poludnik20: 5 zł tańsze i inna konstrukcja i materiał. Miękka pianka w całości. W tych Lee Cooperach dzisiaj jednak ten pałąk nad stopą jest klejony z podeszwą.

Tutaj Lotto które mam i bardzo lubię. W styczniu kupione.
https://wykop.pl/cdn/c3201142/ecccec381c612beccfb614d5faceaccaad2ce750fafcc900dba063d316a21cd5.jpg?author=Poludnik20&auth=988d31383a28258ebfec154fa1288640
  • Odpowiedz
  • 0
@Poludnik20: jakieś drugie muszę jednak mieć. Na siłowni chciałbym też pokożystać z sauny. Dobrze by to były jakieś porządne nołnejmy, a jeśli markowe to z małym logiem. Po prostu by nie kusiły. Będę musiał je zostawić przed sauną na pewno.
  • Odpowiedz
  • 0
@Poludnik20: już nie poczekamy, kupiłem w Aldi nołnejmy. Niestety były tylko czarne, ale są mięciutkie jak te Lotto, 10 zł. Do sauny w Tomaszowie są ok, nie będą kusić. Chodzę po domu narazie, chce je oswoić.

Dziś w Biedronce były też Lotto i po dobraniu czegoś jeszcze -70% od tych 35 zł, ale nie wziąłem. Miały wyjaskrawione na biało duże logo, poza tym mam już dwie pary spoko klapek, więcej
  • Odpowiedz
  • 0
kupiłem w Aldi nołnejmy

@Poludnik20: nie tyle nołnejmy co marka Aldi - Crane. Mam od nich parę rzeczy, bardzo dobry stosunek cena / jakość. Ręcznik po wytarciu od głowy po stopy schnie bardzo szybko. Chyba jakieś buty też mam od nich a wczoraj kupiłem sobie bardzo cieniutki ...polar? Nie wiem jak to nazwać bo tkanina od wewnątrz bluzy ma ciekawą strukturę. To nie jest polar, spełnia rolę polaru. 3-4 dychy?
  • Odpowiedz