Aktywne Wpisy

CzekoDonut +289
źródło: gumczi_kulczi
Pobierz
Frufruf +9
#perfumy
Zapraszam do dyskusji pt. "Wasz największe perfumowe rozczarowania" ( ͡º ͜ʖ͡º) Do jakich zapachów podchodziliście z dużymi oczekiwaniami by ani trochę nie zostały spełnione? Bardziej chodzi o samą kompozycję niż słabiutkie parametry, bo tutaj pewnie łatwo byłoby wymieniać. Do swoich mogę zaliczyć:
1. Sospiro Il Padrino - Porzeczka, rum, amaretto i bergamotka na drzewno waniliowej bazie. Nuty wyglądały bardzo intrygująco i sprawiły, że liczyłem na soczysty owocowy
Zapraszam do dyskusji pt. "Wasz największe perfumowe rozczarowania" ( ͡º ͜ʖ͡º) Do jakich zapachów podchodziliście z dużymi oczekiwaniami by ani trochę nie zostały spełnione? Bardziej chodzi o samą kompozycję niż słabiutkie parametry, bo tutaj pewnie łatwo byłoby wymieniać. Do swoich mogę zaliczyć:
1. Sospiro Il Padrino - Porzeczka, rum, amaretto i bergamotka na drzewno waniliowej bazie. Nuty wyglądały bardzo intrygująco i sprawiły, że liczyłem na soczysty owocowy

źródło: 2472
Pobierz@nalot_1: ale to klienci. Wejdź zaraz po otwarciu.
@Poludnik20: 5 zł tańsze i inna konstrukcja i materiał. Miękka pianka w całości. W tych Lee Cooperach dzisiaj jednak ten pałąk nad stopą jest klejony z podeszwą.
Tutaj Lotto które mam i bardzo lubię. W styczniu kupione.
https://wykop.pl/cdn/c3201142/ecccec381c612beccfb614d5faceaccaad2ce750fafcc900dba063d316a21cd5.jpg?author=Poludnik20&auth=988d31383a28258ebfec154fa1288640
Dziś w Biedronce były też Lotto i po dobraniu czegoś jeszcze -70% od tych 35 zł, ale nie wziąłem. Miały wyjaskrawione na biało duże logo, poza tym mam już dwie pary spoko klapek, więcej
@Poludnik20: nie tyle nołnejmy co marka Aldi - Crane. Mam od nich parę rzeczy, bardzo dobry stosunek cena / jakość. Ręcznik po wytarciu od głowy po stopy schnie bardzo szybko. Chyba jakieś buty też mam od nich a wczoraj kupiłem sobie bardzo cieniutki ...polar? Nie wiem jak to nazwać bo tkanina od wewnątrz bluzy ma ciekawą strukturę. To nie jest polar, spełnia rolę polaru. 3-4 dychy?
źródło: Zrzut ekranu z 2026-04-30 17-19-00
Pobierz@Poludnik20:
źródło: 2576
Pobierz