Wpis z mikrobloga

✨️ Zdrada w erze aplikacji randkowych - czy to nowa norma?
zauważyliście jak dużo w obecnych czasach kobiet zdradza? ja widze ten trend raczej wzrostowy i to bardzo. ciekawe czy przyczyniły się do tego apki randkowe jak #tinder - myślę, że tak.
Moje spojrzenie będzie z nieco innej strony bo faceta który nie szuka i nie komplementuje za wszelką cenę. Pewnie to mój wysoki wzrost i inne plusy u płci przeciwnej ale nigdy nie musiałem na siłę szukać zainteresowania - zazwyczaj to kobiety pierwsze zaczynały. Ale nie o tym. Miałem bardzo dużo historii jak startowały do mnie kobiety jak się pózniej okazywało zajęte, w związkach i mężatki. Czy to na siłowni, pracy, socialach które mam czy po prostu w codziennych sytuacjach. Zazwyczaj staram się zorientować z kim mam do czynienia, często nie chcą powiedzieć od razu że są w ziąku - czasmi otwarcie to mówią, narzekają na faceta itd. Odrzuca mnie to od razu i ucinam taką znajomość. Gorzej jak dzieje się to w pracy bo taka odtrącona babka potrafi nieźle w robocie namieszać i odwrócić kota ogonem (pozdro dla kumatych).
Ale serio, panowie - zdajecie sobie sprawe jak duzo z waszych babek podbija codziennie do obych typow? Ja nigdy sie nie skusilem, mozna powiedzeic ze bylem wierny za dwie osoby :) ale ile jest facetow ktorzy skorzystaja? Nie moglbym zyc z taka kobieta.
Co ciekawe u dzisiejszych kobiet dzieje sie niezly mindfuck w glowach jak powiesz im na ich podrywy ze nie jestes zainteresowany i olejesz sprawe. Ksiezniczka która do tej pory na skinienie dostawałą mnóstwo atencji, lajków, matchy, mająca grono orbiterów gotowych zrobić wszystko na jej jejdno słowo zostaje odrzucona/ Ale jak to? Ale dlaczego? Paradoksalnie wtedy uruchamia sie u niej jeszcze silniejsza rządza zdobycia takiego faceta i pokazania że ona może wszystko. Czasami to wygląda wręcz komicznie :)

Co mogę polecić? Chyba najlepsza opcja jak ktoś podejrzewa o zdradę to przetrzepanie wiadomości z najlepszą psiapsi. Tam znajdziecie prawde o sobie, waszym związku - ale uwaga, najprawdopodobniej zaboli.

Ja po prostu urodziłem się chyba w złych czasach bo jestem za wierny na ten świat który pędzie niewiadomo dokąd.

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta

❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt

• 16
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: generalnie laski szybciej się nudzą w długoterminowych związkach od facetów. To pewnie jest związane z tym, że m.in my z testosteronem nie potrzebujemy wiele do odpalenia maszyny, a laski ze swoim zestawem już tak. Więc paradoksalnie chłop, który nie ponosi kosztu ciąży i może sobie zapładniać ile chce jest lub potrafi być bardziej monogamiczny od laski, która jednak to dziecko nosi, więc musi wybrać sobie dobrego chłopa i mogłoby
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: zdrada to najgorsza rzecz jaką można zrobić partnerowi i na zdradzających (jak i tych świadomie korzystających) należy pluć i wytykać palcami. Żadne okoliczności nie usprawiedliwiają wbicia c---a w plecy osoby która w dodatku najpewniej naiwnie wierzy, że Ci na niej zależy.
Także szacunek za odrobinę moralności, już na wypoku widziałem mirków którzy się usprawiedliwiali p--------o, że "on to przecież nie był w związku także on nie ma sobie nic
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: instytut danych z d--y, tudzież dowod anegdotyczny z misia "wydajemisia"

Zawsze, niezależnie od czasów ludzie płci obojga zdradzali. Nie jest prawdopodobne aby w erze regresu umiejętności spolecznych nagle mieli zdradzać bardziej.

A już rada z trzepaniem telefonu jest kretynska wybitnie. Jeśli ktos ma związek na tym poziomie zaufania, to lepiej go od razu skończyć, bez względu czy byla zdrada czy nie
  • Odpowiedz
A już rada z trzepaniem telefonu jest kretynska wybitnie. Jeśli ktos ma związek na tym poziomie zaufania, to lepiej go od razu skończyć, bez względu czy byla zdrada czy nie

@thorgoth: kontrola największym przejawem zaufania ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Ale jakby mi żona nie chciała dać telefonu, albo zaczęła w takim momencie mówić o zaufaniu to bym się zaczął zastanawiać
  • Odpowiedz
@Zara_wracam: Mi kiedyś różowa zazadala dostępu do telefonu , bo wkręciła sobie, że się śmieje do telefonu i na pewno z kimś pisze (nie śmiałem się i grałem w gierkę na tel akurat). Ale pokazałem jej koniec końców ten telefon , a potem aferę wykręciłem to miałem spokój z kontrolami.
  • Odpowiedz
@thorgoth: to Ty chyba nie do konca wiesz co sie w szkolach potrafi dziac, alko i ruchanie po kiblach ;) nie mowie, ze kiedys tego nie bylo, ale teraz nastoaltki sa zalewane takimi tresciami na tiktoku/ig i o ile kiedys to bardziej sie z tym ludzie kryli tak teraz to moze byc powod do dumy i nie wiem co to ma do tematu zdrad w zwiazkach, bo tu mowimy o
  • Odpowiedz
to Ty chyba nie do konca wiesz co sie w szkolach potrafi dziac, alko i ruchanie po kiblach

@czuczupikczu: to sie zawsze działo, tylko teraz tego mniej. Kiedys bylo wiecej ruchania, nastoletnich ciaz i skrobanek.

Za to p--------o "ta dzisiejsza młodzież taka zepsuta, nie to co my" jest obecne od tysiacleci. Nawet na tabliczkach glinianych z pismem klinowym znajdowanych w mezopotamii byly takie inskrypcje.

To, ze teraz jest mniej hipokryzji
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: mnie wiele razy w UK na dostawach towaru do supermarketu w pracy menadżerki M--F angielki dosłownie łapały dotykały za bicepsa,niby żeby zapytać o coś, zwrócić uwagę o coś, albo paletę z jogurtem ostreczowalem bo się rozleciała to pracownica pomocna mi za dłonie łapała i pomagała przy obchodzeniu wokół palety.
O wypinaniu tylka jak przechodziłem obok pracownic tak żebym ich wdzięku widział to też wiele razy się zdarzało

Szczególnie kwiecień-listopad
  • Odpowiedz