Aktywne Wpisy

zazdroszcze tym wszystkim ludziom z tagu #gielda ze wy ogarniacie te cale inwestowanie i konta i w co i ile wrzucac kasy. jaki trzbea miec do tego łeb to ja nawet nie... patrze z zazdrością jak macie na zielono tam coś i nawet nie umiem odczytać z waszych screenów ile macie kasy. ja p------e jestem żyjącym gównem

Pawel993 +130
Powiedzcie mi jak tak można zaparkować i sobie tak po prostu pójść xD
#konfitura #stopcham #samochodoza #patologiazmiasta
#konfitura #stopcham #samochodoza #patologiazmiasta
źródło: HSuHYZ-XQAA5H9h
Pobierz

Słyszałeś o czymś takim jak teoria gier czy dla Ciebie normi jest to znajomość miejscówek w cs go?
@mirko_anonim: To redpill
@mirko_anonim: czy wam idioci od tego gpt już całkiem odebrało zdolność krytycznego myślenia, że nie potraficie zauważyć oczywistego shitpostingu? na starość też bedziecie kupować magiczne garnki?
@mirko_anonim: tzn. Co by się wtedy działo?? Kobiety magicznie zaczęły by się pojawiać w otoczeniu? XD
No tak, kiedyś ludzie byli biologicznie inaczej zbudowani i nie zależało im na partnerce XD co za kuhwa imbecyl to pisał?? (-‸ლ)
:) 71 to Twoj rok urodzenia, tak? ??? To zapraszamy urodzic sie 20 albo 30 lat pozniej, to pogadamy o rzeczywistosci
@Rybski71: Oho, po tym chyba nie warto już dalej pisać. Panowie, zamykamy tagi, człowiek zaorał wszystko. Nie ma samotności, nie ma hipergamii, nie ma toksyczności, nierówności. Jest pełno normalnych wolnych kobiet (w każdym wieku!1!11Oneon) (gdzie jest banner żeby kliknąć, widzę tylko gorące mamuśki ( ͡° ͜ʖ ͡°)).
Mam sporo znajomych, jak nie raz wspominałem, ot główna zasługa udzielania się w różnych społecznościach,