Aktywne Wpisy

Pomijając już powody zamknięcia tej fabryki to są to kolejne miejsca pracy, które uciekają z rynku, kolejni ludzie na bezrobociu i kolejni desperaci na rynku pracy, którzy muszą teraz szukać czegokolwiek, a konkurencja jest ogromna.
I takich zamykanych miejsc w Polsce są dziesiątki lub setki, fabryki i korpo, tysiące miejsc pracy, tylko nie o wszystkich przeczytacie na wykopie.
Jeśli teraz to czytasz, siedzisz w biurze albo na zdalnej i myślisz, że ciebie
I takich zamykanych miejsc w Polsce są dziesiątki lub setki, fabryki i korpo, tysiące miejsc pracy, tylko nie o wszystkich przeczytacie na wykopie.
Jeśli teraz to czytasz, siedzisz w biurze albo na zdalnej i myślisz, że ciebie
źródło: 17786390787949037814500126098096
Pobierz
ChlopoRobotnik2137 +333
Leżę se już
Dzień 6
Dzisiejszy dzień był spokojny bo cały dzień to głównie wizyta w mieście które powstało podczas gorączki złota, o nazwie Julian . Kopalnia była głównie zasilana dzięki pracy Azjatów . Jako że miasto leży kawałek drogi od szlaku, trzeba było dotrzeć tam autostopem . O dziwo udało nam się go złapać w 1 minutę. Dziś dzień spędziłem z 3 innymi wędrowcami. Panowie jechali do pracy przy rozbiórce jakiś
Dzień 6
Dzisiejszy dzień był spokojny bo cały dzień to głównie wizyta w mieście które powstało podczas gorączki złota, o nazwie Julian . Kopalnia była głównie zasilana dzięki pracy Azjatów . Jako że miasto leży kawałek drogi od szlaku, trzeba było dotrzeć tam autostopem . O dziwo udało nam się go złapać w 1 minutę. Dziś dzień spędziłem z 3 innymi wędrowcami. Panowie jechali do pracy przy rozbiórce jakiś
źródło: image_picker_D633F41E-DADF-49D6-A354-A57FD9B0F491-74472-000007F3F689D65F
Pobierz

źródło: Na melince 11
Pobierzbtw to auto jeszcze miesiąc temu miało koła, jeździło i nie było w nim bezdomnego
na stronie ładniej wyglada https://vantagerent.pl/projekty/braniborska-58/
źródło: IMG_1112
Pobierz@200pinest2: jestem przeciwnikem Sutryka, ale nie wiem co on ma do takich miejscowek, takie tereny mają zarządcę albo właściciela. Jak to prywatny teren, to jedyne co moze zrobic miasto, to wyslac kogos z zespolu ds osob bezdomnych i zaproponwac pomoc MOPSu.