Wpis z mikrobloga

@Aleale2: gdzie to? ja natknąłem się w centrum miasta w zeszłym tygodniu na coś takiego, 10 minut piechotą od jana pawła za dopiero co zamieszkałym nowym blokiem. to miasto jest tragicznie zarządzane, jacula tylko myśli jak się wywinąć i wszystko inne ma w głęboko w dupie

btw to auto jeszcze miesiąc temu miało koła, jeździło i nie było w nim bezdomnego

na stronie ładniej wyglada https://vantagerent.pl/projekty/braniborska-58/
200pinest2 - @Aleale2: gdzie to? ja natknąłem się w centrum miasta w zeszłym tygodniu...

źródło: IMG_1112

Pobierz
  • Odpowiedz
jacula tylko myśli jak się wywinąć i wszystko inne ma w głęboko w dupie

@200pinest2: jestem przeciwnikem Sutryka, ale nie wiem co on ma do takich miejscowek, takie tereny mają zarządcę albo właściciela. Jak to prywatny teren, to jedyne co moze zrobic miasto, to wyslac kogos z zespolu ds osob bezdomnych i zaproponwac pomoc MOPSu.
  • Odpowiedz
@pasta_alla_carbonara: zgadzam sie ze na prywatnym terenie miasto nie moze samo z siebie sprzatac, ale miasto ma do tego narzedzia. a tu problem jest szerszy bo te dwie dzialki doslownie toną w smieciach i wiem, ze mieszkancy okolicznych budynkow od ponad roku zglaszaja problem roznym sluzbom i nikt z tym nic nie robi niestety. uwazam, ze jak przez rok nie ma zadnej reakcji na zgloszenia to jest to kwestia zarzadzania
  • Odpowiedz