Wpis z mikrobloga

@splinter96: przy okazji, czy mi sie wydaje czy dla wymiany za żappsy już nie ma takiego wyboru produktów?

Wcześniej elegancko było pełno napojów i co jakiś czas to wykorzystywałem, w międzyczasie przebudowali 2x appkę i w kategorii 'wyszystko za żappsy > napoje' mam tylko jakąś kombuche
  • Odpowiedz
Skoro kupują w Żabce, to tak średnio ubodzy xDDD

@pistolet: Miałem koło pracy monopolowo-spożywczy, który ostatnio ustąpił miejsca Żabce. Sam kupuje tam w ostateczności, bo po prostu jest drogo, żeby wejść tam po co innego niż puszka coli. Natomiast poziom cen nie przeszkadza lokalnej patologii w korzystnaniu z takich sklepów jako codzienne źródło zakupów. Oni potrafią wychodzić z całymi torbami gotowych dań, słodyczy i oczywiście alkoholu. I tak kilka razy
  • Odpowiedz
Dobre 20 lat temu pojechałem z trzema kumplami do koleżanek do innego miasta, a jako że znamy się z kumplami od dziecka, to wiadomo, że w żartach sobie tam rzuciliśmy jakieś "ty chuju" czy coś. Zasłyszał to brat koleżanki i jak wróciłem do domu, na GG czekała na mnie wiadomość od niego:

Siema chuju

To musiałem mu wytłumaczyć, że nie znamy się na tyle, żeby tak się do mnie zwracał.
  • Odpowiedz