Aktywne Wpisy
f9JXBEArQ2H4TKl +19
widziałem dzisiaj na yt ankiete z pytaniem - jakbyś miał kupować teraz nowe auto, to na jakie paliwo. Wyniki to jakiś kosmos, ponad 50% głosów na benzyne, gdzies tam niżej diesel i lpg, a na samym szarym końcu elektryki z wynikiem 9%.
Z czego wynika aż taka niechęć? Ktoś polakom wypral mozgi antykampanią? przecież to sie kompletnie kupy nie trzyma. Biorąc pod uwage, że większość z nas i tak robi na co dzień
Z czego wynika aż taka niechęć? Ktoś polakom wypral mozgi antykampanią? przecież to sie kompletnie kupy nie trzyma. Biorąc pod uwage, że większość z nas i tak robi na co dzień

CZLOWIEK89 +56
#wroclaw odnośnie tego pobicia to żeby ktoś przypadkiem nie zrozumiał, że bronię patusów. Nie bronię i uważam, że trzeba takie zwierzęta eliminować ze społeczeństwa. Nie mogę się jednak nadziwić jak to trzeba nie mieć instynktu żeby zwracać uwagę takiemu czemuś, że wbili w kolejkę w Żabce, przecież kilometra widać, że to agresory na b----e bez cienia myśli w głowie i to się nie może dobrze skończyć. To pobicie na dla

ostatnio miałem dylematy czy nie pograć sobie na globalnej botowni czy może by na Turtlu...
wychodzi na to, że wcale nie pogram ( ͡° ʖ̯ ͡°)