Wpis z mikrobloga

@JatuArmy: to nawet nie jest jakoś dużo jak za skina, weź sobie path of exile przykładowo, to tam masz 40-80 dolców przeważnie, a i tak grasz na oddaleniu, to nawet nie widzisz za wiele tego skina w trakcie gry, a tu ciągle w całej okazałości, bo widok zza pleców
  • Odpowiedz
@PiersKurczaka: To ja kupowałem eventowego seta ProLeague'owego za całe 15 euro na 4 postaci w R6 Siege w 2017 r. i myślałem, że przepłaciłem xddd

I o tyle śmiesznie, że ten śmieszny skin na MP5 złoty to opierdzieliłem na rynku ubisoftowym za równowartość 700zł waluty premium, mam do końca życia jeśli dalej bym w niego grał xddd
JatuArmy - @PiersKurczaka: To ja kupowałem eventowego seta ProLeague'owego za całe 15...

źródło: image

Pobierz
  • Odpowiedz
@JatuArmy: genshin jest super bez płacenia nic, wyobraź sobie wiedźmina 3, w którym dostajesz opcję zapłacenia, żeby móc grać jako yennefer. Czy historia stanie się przez to gorsza? Świat? Gameplay? No nie, po prostu dostajesz dodatkową opcję dla urozmaicenia, ale core zostaje dokładnie ten sam

I to w sumie tak wygląda genshin, to jest przede wszystkim aRPG z otwartym światem, gdzie masz opcję grania kimś innym jak zapłacisz albo nazbierasz
  • Odpowiedz