Wpis z mikrobloga

@paw4da: XD bo wcale nie mamy od cholery zdjęć samej ziemi - pięknie zrobione zdjęcie, sztuka na poziomie którego twoje toksyczne oblicze w życiu nie osiągnie ani nie pojmie - jedyne co w twoim ograniczonym mózgu to jad przeciwko płci przeciwnej.
  • Odpowiedz
@paw4da: Twój komentarz to do historii przejdzie jako przykład typa, któremu jad zatruł spojrzenie na świat. Przecież gościu też ma fotę taka 1:1 zrobiona XD
  • Odpowiedz
no no na pewno, raczej jako historyczny kolejny dowód, że lochy jedyne o czym myślą to dostawanie atencji

Historyczny przełom, ale kobietka musiała uwiecznić swoją morde i wrzucać to do sieci. Mogła to sobie zostawić dla siebie.

@paw4da: gadasz tak, jakby polecieli tam i mieli jedna klatkę w kliszy i zostało zrobione takie zdjęcie ;D jestem pewien, że pierwszym zdjęciem, było zdjęcie widoku. Ale jak już je uwiecznisz, to robisz
  • Odpowiedz
mizoandrycznym i skrajnie feministycznym świecie

@paw4da: tak k---a twój komentarz i jego pulsowanie to skrajny feminizm xD Tymczasem kobieta nawet nie może bezpiecznie zajść w ciążę xD Macie nawalone we łbach i to ostro
  • Odpowiedz
  • 1
@paw4da: czyli każdy, kto nie jest zindotrynizowanym męskim odpowiednikiem skrajnego feminizmu, jakim jesteś ty, od razu jest cuckoldem? Czy ty w ogóle znasz znaczenie tego słowa? Stary, ja po prostu mam zdrowe humanistyczne podejście i jestem ciekawym człowiekiem, który w życiu poznał mnóstwo ciekawych osób - w tym kobiet. Wiem, że dla ciebie to nie do pojęcia, ale na tym świecie jest dużo utalentowanych, ciekawych osób po obu stronach. Po
  • Odpowiedz