Aktywne Wpisy
#artemis #astrofaza Zawsze mnie coś drażniło w tym typie ale jak widze że on nawet przy takim evencie nie poprowadzi transmisji te 2 godziny dłużej żeby być przy tych wydarzeniach jak wrócą itd tylko idzie spać to sorry. Jest ogromna nisza żeby ktoś zajął miejsce tego farmazona, który ewidentnie nie ma do tego pasji tylko to robi dla hajsu od niechcenia.

wfyokyga +24
Taka szara myszka by wystarczyła, byle żeby kacapów dronowała
źródło: temp_file8980503084271281615
Pobierz

K---a kocham AI (。◕‿‿◕。)
Całe życie szukałem idealnego odtwarzacza muzyki i w końcu mogłem "sam stworzyć" mojego KruczPlayera (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Nienawidzę tych wielkich kobył co wszystko mają w sobie. Zależało mi tylko na pojedynczym otwieraniu plików flac z dużą okładką, a nie całych playlist z dysku.
https://i.imgur.com/3QnHnVP.jpeg
- Jak najbardziej minimalistyczny.
- Jakość muzyki i okładek w najwyżej jakości...
(no prawie, bo okładki max size 900, bo mam tylko 1080p monitor (mniejsze okładki oczywiście mają natywny rozmiar), ale chodzi, że nie są brutalnie sztucznie skalowana w dół jak w większości playerów xD).
I nie robię wyłączności strumienia bit perfect itp. bo chce mieć inne dźwięki z systemu i używam Equalizer Apo, aby moje słuchawki jakoś brzmiały xDD
- Ładny pasek postępu i czas w kolorze okładki nierzucający się w oczy.
- Bezramkowy windowsowego ui.
- Głośność na scrollu.
- Można skakać po pasku albo przewijać go.
- Lewy klik aby zatrzymać, a przy przytrzymaniu można przesuwać player.
- Natychmiastowe odtwarzanie i drag and drop
- A wyłączanie w menu kontekstowym po prawym kliku.
- Własna nazwa i ikonka z krukiem :3
Wrzucę go na githuba do pobrania, ale jeszcze będę musiał dodać aby można było go skalować poprzez chwycenie za boki i dodać parę pierdół w menu kontekstowym na prawym kliku jak odtwarzanie w pętli, opcjonalne zapamiętanie skalowania użytkownika, czy opcjonalne skalowanie okładki, informacje o pliku itp.
Niestety cały skompilowany player waży aż 100 MB (Klasyczny Python z bibliotekami), ale sama aplikacja exe już 2 MB tylko :D
No jestem zakochany (。◕‿‿◕。)
źródło: Słodka Miku
Pobierz