Aktywne Wpisy

Krupier +83
Chłop se nockę na rodos spędza, dajcie spokój.
Ciemno, cisza, muzyczka z Life is Strange, no jest klimat.
Kurczę, może i taka zwykła rzecz, ale jakoś jaram się. Czuję się znów jak za dzieciaka gdy spało się gdzieś w domkach w ośrodkach wczasowych pracodawcy rodziców albo po prostu pod namiotem. (ʘ
Ciemno, cisza, muzyczka z Life is Strange, no jest klimat.
Kurczę, może i taka zwykła rzecz, ale jakoś jaram się. Czuję się znów jak za dzieciaka gdy spało się gdzieś w domkach w ośrodkach wczasowych pracodawcy rodziców albo po prostu pod namiotem. (ʘ
źródło: 1000007207
Pobierz
Leżę se pod dżewem i nie chce się iść, jest 14 a ja ledwo co 11km zrobiłem, nie widziałem dziś na oczy żadnego ludzia … niby gorunc ale zimno od wiatru się zrobiło . I jak żyć?
#zlomkiemprzezswiat
#zlomkiemprzezswiat
źródło: image_picker_88B23C22-5526-4BB5-AEBA-46D25B600322-24659-0000021E059EA9ED
Pobierz

Parę lat temu była taka mirabelka o nicku dziewczynachaos. Pisałem z nią, próbowałem nawiązać bliższą relację, a gdy zaproponowałem coś poważniejszego, powiedziała, że nikogo nie szuka. Dwa tygodnie później dodała wpis, że właśnie znalazła chłopaka i weszła w związek.
Trzy miesiące temu odezwałem się do innej mirabelki na wykopie. Pisaliśmy przez miesiąc, po czym dała mi kosza, tłumacząc, że nie szuka nikogo i dobrze jej samej. Dziś wchodzę na Mirek szuka żony, przeglądam wpisy do dwóch miesięcy i trafiam na jej komentarz, że się zgłasza XD
Kto jest w tej sytuacji bardziej żałosny: one, czy ja?
#pytanie #kiciochpyta #zwiazki
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: digitallord
👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt
źródło: kobieta-ktora-cierpi-na-overthinking-1024x683
Pobierz