Wpis z mikrobloga

Gdyby nie czas jaki tracisz to hotel i zakwasy ze śmiechu czasem co za historie. Oczywiście trzeba zejść do poziomu idioty, nie dać sobą pomiatać ale tez nie poprawiać nawet najgłupszych wypowiedzi bo szkoda zdrowia. Dużo by opowiadać choć ja miałem ch#j nie wyrok więc kariery robić nie miałem zamiaru.
Najgorszy moment to gdy na początku we śnie chciało mi sie siku i zamknięte oczy, widzisz już drogę do toalety w domu
  • Odpowiedz
@Grz3sztoff: a weź mi jeszcze powiedz duży chłop z ciebie? I jak z psychiką? Bo ja jestem troszke delikatniejszy i boję się że "koledzy" z celi by się na mnie uwzieli raczej nie jest to miejsce dla mnie XD w półotwartym byłeś?
  • Odpowiedz
No ja mam 1.9m jakieś 100kg wagi mialem ale serio wymiary raczej nie mają większego znaczenia, bardziej głowa. Trzeba szybko pojąć jakieś ogólne zasady i tyle, ja czytałem książki odcinalem sie, ważne jest tez wsparcie z zewnątrz, dzis paczek wysyłać nie można, mozna wpłacać pieniądze i robić zakupy w kantynie. Masz wsparcie=masz kolegów. Ja byłem sporo czasu na zamku w areszcie bo były akurat wybory, święta później ktoś uciekł i nie było
  • Odpowiedz