Aktywne Wpisy

tesknilam_ +31
Irytuje mnie gadanie niektórych marihuaniarzy o tym, że buch to samo dobro i remedium na wszystko. Nie twierdze, ze nie ma jakichs pozytywnych skutkow, ze nie powinna byc dostepna medycznie. Jednak jak patrzylam na ludzi ktorzy jaraja tyle co piją panowie pod sklepem a twierdzili że wszystko jest spoko, to wątpliwa jest ta całkowita nieszkodliwość zioła.
Juz nawet slyszalam, ze leki psychotropowe to syf i uzależniają i jak juz to powinnam jarać
Juz nawet slyszalam, ze leki psychotropowe to syf i uzależniają i jak juz to powinnam jarać

#raportzpanstwasrodka nieletnia nałożnicą spoconego została matką, serdecznie gratulujemy. Tajemnica rozwiązana, dlaczego kopnęła w cztery litery palmowego i zniknęła ¯\(ツ)/¯
źródło: IMG_5838
Pobierz

Jak to jest że każdy idzie do przodu a ja stoje w miejscu? Odkąd pamiętam byłem takim typem obserwatora z boku który nic nigdy nie przeżył ale uczył się na błędach innych i doświadczenia zbierał z obserwacji.
Pierwszym szokiem było jak znajomi ze studiów zaczęli zaręczać się, brać ślub, zmieniać nazwiska. Potem jak zaczęli robić dzieci. Myślałem że już nic mnie nie zdziwi ale teraz te wszystkie "dzieciaki" z okolicy to teraz nastoletnie panny i już jakieś oskarki podjeżdżają pod ich dom swoimi bmw, zostają na noc czy latem siedzą na balkonach/tarasach do późnych godzin. Obserwuje cały cykl życia innych ludzi a ja tylko stoje w miejscu....
#niebieskiepaski #przegryw #blackpill #przegrywpo30tce #samotnosc
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt