Wpis z mikrobloga

• 7
@gorobei: czlowieku, to jest mem (ʘʘ)
a z tym, ze maja taka prace, wiec to nie jest ich wina, to tez sie mozna klocic, bo wybor pracy i godzenie sie na pewne obowiazki lezy w zakresie twojej swiadomosci. Podejmujac sie takiej pracy w pewien sposob przyczyniaja sie do pogorszenia sytuacji na rynku matrymonialnym, a takze bezposrednio uderzaja w swoj wizerunek. No i na tym zdjeciu pozuja
  • Odpowiedz
czlowieku, to jest mem (ʘʘ)

a z tym, ze maja taka prace, wiec to nie jest ich wina, to tez sie mozna klocic, bo wybor pracy i godzenie sie na pewne obowiazki lezy w zakresie twojej swiadomosci. Podejmujac sie takiej pracy w pewien sposob przyczyniaja sie do pogorszenia sytuacji na rynku matrymonialnym, a takze bezposrednio uderzaja w swoj wizerunek. No i na tym zdjeciu pozuja jak typowe cuckoldy
  • Odpowiedz
  • 0
@PowiatowyBanan: na poczatku mu tlumacze, zeby wyluzowal, a pozniej odpowiadam w takich charakterze, w jakim zapytal. Nie widze w tym zadnego bledu z mojej strony. Nie musze tez nigdzie isc sie przewietrzyc
  • Odpowiedz
@redorbiter: o nic nie pytałem, stwierdziłem fakt

Edit: może ty nie wyzywasz tych ludzi od kuków ale inni już tak, i uważam że niesłusznie. Taka praca, jak szambiarz czy śmieciarz.
  • Odpowiedz
  • 1
@gorobei: szambiarzy i smieciarzy szanuje, bo rozumiem jak bardzo potrzebna spolecznie jest ich praca. Co do panow ze zdjecia, to moim celem nie jest zeby ich specjalnie atakowac, albo sie nad nimi pastwic. Sluza jedynie za przyklad pewnej, niewlasciwej postawy. Natomiast ta cala afera jaka ma miejsce powinna im (i im podobnym) dac do myslenia, bo byc moze praca jaka wykonuja przynosi im jedynie hanbe i nic wiecej. I nie
  • Odpowiedz