Wpis z mikrobloga

✨️ Czy myśli o romantycznej sprawiedliwości to tylko złudzenie?
Ciekawe czy też ktoś tak miał ale jako młody chłopak byłem przekonany że jakaś dziewczyna sama mnie dostrzeże i doceni to jakie mam wnętrze xD. Nie wiem jakieś takie przekonanie romantycznej sprawiedliwości, że na pewno jakaś oleje to całe towarzystwo łobuziaków, klasowych debili, gwiazdorów i doceni mnie, stojącego z boku cichego chłopaka xD. Bo przecież ja mam takie mądre spostrzeżenia, myśli, jestem spokojny więc jakaś we mnie to telepatycznie zauważy jaki jestem wartościowy xD. Co za kompromitacja a dosyć długo utrzymywałem taki cope nawet jako dorosły.

#blackpill #redpill #przegryw

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny

🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt

• 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via mirko.proBOT
  • 0
racjonalny-strażnik-20: Nie wiem po co targowales redpill skoro to co napisałeś to istota bluepill

W ogóle wykop to takie śmieszne miejsce, gdzie wszyscy zapomnieli o bluepillu. Zaczęli redpill nazywac blackpillem (smv jest podstawowym pojęciem redpillowym). A sam redpill wypaczać i wyśmiewać (resentyment).

W zasadzie blackpill to redpill tylko bez technik oszukiwania smv. Bo w sumie na tym polegal redpill - na zrozumieniu smv, gry i tego, że grę można oszukać, bo w zasadzie
  • Odpowiedz
W zasadzie blackpill to redpill tylko bez technik oszukiwania smv. Bo w sumie na tym polegal redpill - na zrozumieniu smv, gry i tego, że grę można oszukać, bo w zasadzie kobietom chodzi o emocje, a można je podać inaczej niż będąc chadem. Można być dilerem emocji. Być brzydkim, biednym, chudym i wygrywać - ale to przecież cope (resentyment znowu)

@mirko_anonim: blackpill to pure redpill. Do schizmy doszłom gdy wielu
  • Odpowiedz