Wpis z mikrobloga

#kononowicz opis odnośnika

@BogumilStorch - nie obrazilem twojej rodziny, w kontekscie Joanny Sawczuk spytałem czy będzie chętna na interview - nie atakowałem twojej rodziny, nie było ataku joanny, ale ty obraziles moich rodzicow swoja wypowiedzia. Nie bęedzie sądów, nie będzie policji, będziesz ty przedemną i moją kamerą z telefonu. #patostreamy
  • 17
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@cumsh0t: Jeśli tylko się do niej zbliżysz zadzwoni po policję. Nie życzymy sobie kontaktu z patologią. Zostaw moją rodzinę w spokoju stalkerze, dzieci też. Wiem od kogo dostaliście nasze adresy a tłumaczyć się będziesz w sądzie
  • Odpowiedz
  • 7
@PodbityZawiasMebloscianki_KOBO:
"Doxing (lub doxxing) to złośliwe wyszukiwanie, gromadzenie i publiczne ujawnianie w internecie prywatnych danych osobowych (adres, telefon, wizerunek, informacje o rodzinie) bez zgody ofiary" Joanna występowała z imienia i nazwiska na live bogusia, jej dane są dostęppne w internecie i tym bardziej opublikowane na stronie jej pracodawcy.
.
  • Odpowiedz
  • 5
@BogumilStorch: ale ja nie mam do łaasi problemu, tylko do ciebie po wypowiedzi z live. Czemu teraz tchórzu sie zasłaniasz? Oficjalnie oświadczam, nie podniose ręki na ciebie bo, nie uważam cie za przeciwnika. Na spotkaniu twarzą w twarz, spadną ci spodnie na dziurawe buty i to tyle z satysakcji dla mnie. Obraaziłeś publicznie moich rodziców, i publicznie będziesz zmuszony ich przerprosić
  • Odpowiedz
@BogumilStorch: taki wielki kozak jesteś a boisz się w oczy spojrzeć komuś komu ubliżasz schowany za klawiaturą? Na twoje nieszczęście nie ma nic nielegalnego w tym że ten ktoś będzie chciał z tobą te wyzwiska wyjaśnić chociażby pod pretekstem osobistego wręczenia przed sądowego wezwania do zaprzestania nielegalnych czynności
  • Odpowiedz