Wpis z mikrobloga

• 646
Ci ludzie zaczęli wybijać szyby i chcieli się wedrzeć do środka.Mająć ze sobą śrubokręty chcieli przejąć ambasadę USA, więc nie wiem czego się spodziewali xD
  • Odpowiedz
@langer: poza marines którzy pełnią rolę strażników, często w ambasadach i konsulatach usa siedzą też członkowie CIA Global Response Staff (GRS). Emerytowani komandosi którzy dorabiają w CIA, zapewniając ochronę naziemną dla agentów operujących w tzw. krajach podwyższonego ryzyka. A więc jest komu strzelać i to celnie.

Tak na marginesie to członkowie GRS obronili tajny annex CIA w Bengai , 11 września 2012 r, gdzie zgineł ambasador USA i 2 członków
  • Odpowiedz
@langer: No cóż, nie udało im się wyjechać do UK jeździć taksówkami i molestować dzieci to muszą jakoś inaczej się rozładować.
Nie przewidzieli tylko, że żołnierze marine corp są nieco lepsi od nich w zabijaniu.
  • Odpowiedz
@langer: @ED_HMC No ale tych Pakistańczyków jest cała masa, jakby się wystarczają mocno rzucili to przecież by przejęli tą ambasadę, ja wiem że sporo by umarło ale nadal. Zanim by jakieś wsparcie doleciało.

@Sagirius W takich krajach jak Pakistan, Indie mają zupełnie inne podejście do drugiego człowieka i w ogóle myślenie. Więc mnie to w ogóle nie dziwi. A właśnie takich ludzi nam Pis a teraz KO ściąga
  • Odpowiedz