Wpis z mikrobloga

Robicie projekt Ekspedycja?

• Tak 50.0% (25)
  • Nie, nie warto 32.0% (16)
  • Ja dumaju 18.0% (9)

Oddanych głosów: 50

• 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 1
@smalu: no ja wlasnie nie wiem moj stash wyglada tak przy 51 lvl czy to warto to ja nie wiem wkurza mnie to bo myslalem ze grajac normalnie odblokuje wszystkie skille a tu sie okazuje ze nawet nie mozesz zmienic skilli xd to dla mnie szok
niko444 - @smalu: no ja wlasnie nie wiem moj stash wyglada tak przy 51 lvl czy to war...

źródło: image

Pobierz
  • Odpowiedz
@niko444: anvil splitter jest tak słaby, że ja bym go od razu sprzedał xD za to snap hook jest super aby gdzieś się dostać szybko albo awaryjnie uciec. Ogólnie, to nie ma co chomikować najlepszych itemów i bać się ich używać.
  • Odpowiedz
@smalu:
To jest trrochę zagmatwane, ale większosć ludzi mówi tak (i tak można slowa intepretować ceo).

Osoby, które zrobiły Expedition1, powinny ją skończyć z wszystkimi pięcioma punktami umiejętności. Albo zrobiły, albo nie. Wymóg cenowy był trochę wygórowany, więc niektóre osoby wyszły zbyt biedne, żeby zdobyć wszystkie 5 punktów umiejętności. Do tego służy system nadrabiania.

Jeśli zrobiłeś Expedition1 i zdobyłeś wszystkie 5 pkt, system nadrabiania jest dla ciebie nieistotny. W pełni ukończyłeś Exp1
  • Odpowiedz
@MajoZZ: dzięki. Niesamowite, jak można skomplikować relatywnie prosty system w gierce on-line, może niech się wypowie jakiś znany konstytucjonalista np. prof. Zoll? xD
  • Odpowiedz
@MajoZZ: miałeś rację, uff, uciułałem 3mil. Ale przed ekspedycją i po nowym patchu (i resecie ustawień ABMM?) to mam wrażenie, że wszyscy zrobili się agresywni.
  • Odpowiedz