✨️ Czy sponsorowane spotkania na Tinderze są legalne?Ⓘ #tinder #divyzwykopem
Czy ktokolwiek z was próbował ogłaszać się na sponsorowane spotkania na tinder? myślę nad założeniem konta i zdjęcia pliku pieniędzy i szukania jakichś studentek na stałe sponsorowane relacje. pytanie czy to legalne bo chyba ogloszenie kupowania sexu jest ścigane, tinder zgłosi coś takiego na policje? ma ktoś jakieś doświadczenia
@mirko_anonim: próbowałem robić takie akcje ale żadnych chętnych na hajs nie znalazłem….na pewno nie można mówić wprost o co chodzi bo możesz bana dostać
@mirko_anonim: Może to działało kilka lat temu, teraz już nie. Baaardzo szybko wyłapiesz shadow bana. Wystarczy że: a) wyłapie ciebie algorytm b) będziesz miał zdjęcia/opis sugerujący c) zaczną ciebie zgłaszać Panny które nie były zadowolone wiadomością. Bawiłem się w to 2-3 lata temu. Najdłużej miałem konto widoczne jakiś dzień, półtora. Najkrócej z godzinę. Nie pamiętam już ile dokładnie, ale działało już to potem sprawnie. A po zdjęciach czy opisie nic
#tinder #divyzwykopem
Czy ktokolwiek z was próbował ogłaszać się na sponsorowane spotkania na tinder?
myślę nad założeniem konta i zdjęcia pliku pieniędzy i szukania jakichś studentek na stałe sponsorowane relacje.
pytanie czy to legalne bo chyba ogloszenie kupowania sexu jest ścigane, tinder zgłosi coś takiego na policje?
ma ktoś jakieś doświadczenia
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: digitallord
🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt
@mirko_anonim: tak, 25 lat więzienia albo 100zł grzywny
Jezu, miliony takich profili widziałam na tinderze i to lata temu.
Pewnie, że legalne, creepy jak c--j
Bawiłem się w to 2-3 lata temu. Najdłużej miałem konto widoczne jakiś dzień, półtora. Najkrócej z godzinę. Nie pamiętam już ile dokładnie, ale działało już to potem sprawnie. A po zdjęciach czy opisie nic