Wpis z mikrobloga

@Ojednopiwozadalekov2: a po co z Krakowa przyjechałeś do nt jak tam nawet noclegowni nie ma? Nie wiem sprawdź czy daleko masz paczkomat od tego pustostanu, podaj nr paczkomatu na wykopie i może ktoś ci wyśle jakąś paczkę 1-2dni dojdzie
  • Odpowiedz
@kkaq: bo wydawało mi się że nt lepiej znam, w KRK to tylko dworzec i okolice dlatego, żałuję bo tu pizga strasznie a do wiosny daleko, jakbym miał buty i śpiwór to jakoś by dało radę ale prosić o nic nikogo nie będę dam se rade tylko te mrozy i k---a że chodzić nie mogę, są na FB pracę z zakwaterowaniem coś bym znalazł ale kurva ledwo chodze gdyby nie
  • Odpowiedz
@Ojednopiwozadalekov2: to co ci się stało w tą nogę? Widzę koło pustostanu masz jakieś bloki na noc możesz iść na klatkę bo jest cieplej a z rana powrót do pustostanu żeby nie w------c mieszkańców
  • Odpowiedz
@kkaq: niee ciężko wbić na klatkę pierwszej nocy chodziłem ale pozamykane wszystko, a dzwonił nie będę po ludziach żeby ich nie w-----a przespac bym się przespał bo jednak zimno jest straszne, nie wiem co z noga w pracy mnie kolano już bolało coraz częściej ale po piątku nie wiem przemrozilem spanie na twardym i poszło w biodro pewnie przez to że chciałem odciążyć kolano, a km zrobiłem dużo w sobotę
  • Odpowiedz