Aktywne Wpisy

darknightttt +4
Jeśli jesteś przeciwny aborcji - zrób wazektomie i zabezpiecz swoje plemniki. Rozpowszechniaj informacje na ten temat.
Szybko, tanio, bezpiecznie.
#zwiazki
Szybko, tanio, bezpiecznie.
#zwiazki

Bipolar- +7
Coraz więcej moich kolegów i koleżanek nie radzi sobie psychicznie z tą nagonką. Większość z nas dopiero niedawno odebrała PWZ, a cierpimy za grzechy starszych kolegów. Tak, system jest patologiczny i wymaga głębokiej reformy i wyeliminowania pola do nadużyć, ale to co obecnie się dzieje to przesada. Odkąd żyje, to nie widziałem jeszcze nigdy takiej zorganizowanej i masowej nagonki na jakąś grupę ludzi
#lekarski #lekarz #medycyna
#lekarski #lekarz #medycyna

Tytuł:
ŚlepowidzenieAutor:
Peter WattsGatunek:
fantasy, science fictionOcena: ★★★★★★★★★★
ISBN:
9788374800976Tłumacz:
Wojciech M. PróchniewiczWydawnictwo:
MagLiczba stron:
338Ach, szkoda że to już koniec. Nie jestem jakiś wielkim fanem sci-fi, ale wykreowany w tej książce "pierwszy kontakt" trzymał w napięciu do samego końca. Nie ma tu typowych kosmitów (a o dziwo są wampiry), tłumów spanikowanych ludzi czy wojska USA walczące w kosmosie. W niektórych momentach czułem się jakbym oglądał Arrival, jak chodzi o próbę zrozumienia kosmitów.
Chwalę się zrobionym czytelniczym bingo. Jednak to nie koniec zabawy, bo w planach jest zdobycie wszystkich pól ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Prywatny licznik: 10/52
Wpis dodany za pomocą tego skryptu
#bookmeter #czytajzwykopem #czytelniczebingo #bookmeter #fantasybookmeter #sciencefictionbookmeter
źródło: 352x500
Pobierzźródło: 2edcc10597abf02794d0a79e4feb24e55bcabbd21ea27098bc3da6348adcd936
Pobierz