Aktywne Wpisy

_Alessandro_ +23
Jeśli jako nastolatek nie miałeś dziewczyny, która cię naprawdę chciała, dotykała, uprawiała z tobą miłość i dawała ci codzienną walidację, to reszta twojego życia jest przegrana z automatu. Nie ma czegoś takiego jak nadrabianie, nie ma "jeszcze zdążę, dajcie mi czas". Okno zamknęło się na amen, a twoja psychika została zgwałcona w najważniejszym etapie życia, tylko i wyłącznie przez twój wygląd. Pozostał ci codzienny cope do końca żywota twojego amen.
Natura.
#
Natura.
#

serio_serio +3
ciekawe czy jak na wykop napisze się, że ksu i farben lehre to 2 najgorsze zespoły "punkowe", ktoś się oburzy o godzinie nocnej 00:43

źródło: CWMsnuEWLRmdo7pG
Pobierz@19216811: W robocie miałem takich seniorów co zamiast napisać dwa zdania na slacku to muszą się zdzwonić i ględzić 10min
@19216811: i później weź czytaj ten elaborat.
Ale młodzi chyba tak lubią - strach przed rozmową, pisanie daje im taka barierę bezpieczeństwa.
Problem solved
I cyk 20 minut słowotoku i monologu, 2137 słów zamiast 2-3 krótkich zdań
@19216811: To nigdy nie jest 2 minuty. Poza tym jak jesteś skupiony i coś cię rozproszy (call), to potrzebujesz co najmniej 15 minut, żeby wrócić do ponownego skupienia.
A ileż to razy ktoś mi pisał że ma jakiś problem z X, Y, Z i czy możemy się zdzwonić (ja jak mocno się na czymś skupiam to wyłączam notyfikacje) a po 30 min kolejna wiadomość "to był mój błąd, jednak sobie poradziłem".