Wpis z mikrobloga

Jeśli jako nastolatek nie miałeś dziewczyny, która cię naprawdę chciała, dotykała, uprawiała z tobą miłość i dawała ci codzienną walidację, to reszta twojego życia jest przegrana z automatu. Nie ma czegoś takiego jak nadrabianie, nie ma "jeszcze zdążę, dajcie mi czas". Okno zamknęło się na amen, a twoja psychika została zgwałcona w najważniejszym etapie życia, tylko i wyłącznie przez twój wygląd. Pozostał ci codzienny cope do końca żywota twojego amen.

Natura.

#blackpill #geny #predeterminizmgenetyczny #tinder #rozowepaski #niebieskiepaski #zwiazki #takaprawda #logikaniebieskichpaskow #logikarozowychpaskow
Alessandro - Jeśli jako nastolatek nie miałeś dziewczyny, która cię naprawdę chciała,...
  • 76
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@_Alessandro_:
Nie wiem czy to taki rasowy trolling tak dołować innych (nawet jeżeli to prawda), ale tak wygląda rzeczywistość:
Nie miałeś nastoletnich miłości to już nigdy nie zaznasz takiej miłości. Psychika człowieka skrzywiona do końca.

Zero walidacji, człowiek czuje się jak
  • Odpowiedz
  • 32
@neerg_ylno: Wiem, że to nie pasuje do twojego świata, stąd ten dysonans poznawczy. Spokojnie zrobisz dzieci, powiesz im jak pójdą do szkoły "Liczy się charakter, pamiętajcie chłopaki" i wszyscy będą żyli długo i szczęśliwie, a oskarek z klasy będzie na ich oczach peklować Julkę, którą im się podoba.
  • Odpowiedz
  • 23
@koneser_progresywnego_discopolo: Masz swoją dynaminę. Kobiety patrzą tylko na wygląd, nie ma czegoś takiego jak dynamina. A jeśli już jest to jej nie da się nauczyć, to się ma albo się nie ma. Kobieta sama będzie ciągnęła konwersację wystarczy być przystojnym, jak nie jesteś to jesteś tzw. jesterem czyli błaznem, który będzie musiał ciągnąć rozmowę, żeby tylko dostać ghosting.
Alessandro - @koneserprogresywnegodiscopolo: Masz swoją dynaminę. Kobiety patrzą tylk...
  • Odpowiedz
@_Alessandro_: no nie wiem nic tu dowodu nie widze jakby przemknal w pozie incela to by takiego wrazenia nie zrobil poza wygladem liczy sie postawa. Ja nie mowie ze wyglad nie ma wplywu bo ma kluczowy jak kros byl brzydkim dzieckiem i gnebionym za odstajace uszy to jie ma szans ze wejdzie z taka boska aura jak chad z tego filmiku ale jakby ten sam typ wszedl po ciezkiej depresji
  • Odpowiedz
Jak sobie sam nie wypracowałeś swojej osoby i nie zaciekawiłeś kogokolwiek t

@neerg_ylno:

W jakiej baśni żyjesz?
Powiem o sobie: mam świetny charakter, zabawny, towarzyski, pomocny, wspierający, uczciwy, empatyczny, lojalny, życzliwy, pracowity, etc. Same zalety. Dodatkowo dobrze usytuowany: mam własny dom, nowy samochód, prowadzę malą JDG, mam
  • Odpowiedz