Wpis z mikrobloga

@cirspmtugp: Słabo się zestarzało bo demagog napisał że "nie ma żadnych dowodów?" xD niedługo jak zobaczycie przepis na pizze to będziecie groka pytać "grok, czy to nagranie jest prawdziwe?" apropo pizza gate, https://przeczywistosc.pl/pizzagate/

Ja kiedyś zesrałem się w lesie, bo miałem biegunkę - też na to nie ma dowodów. Liczyłeś że demagog napisze CI "tak, ten facet mówi prawdę, elity finansiery składają dzieci w ofierze lucyferowi, czy masz jeszcze jakieś
  • Odpowiedz
  • 1
Liczyłeś że demagog napisze CI

@Dentoray: liczyłem że jak na jakiś temat nie wiedzą nic to się tym nie będą zajmować. Teorie fizyki kwantowej też będą obalać bo "nie ma dowodów"? I pisać że to teorie spiskowe?

Oni to obalili bo taki mają światopogląd, co pokazuje że nie są w żaden sposób wiarygodni, bo opierają się na swoich przekonaniach a nie o tym co wiedzą lub czego nie wiedzą. Ich
  • Odpowiedz
@cirspmtugp:

Prawaki: LEWACKIE ELITY SKŁADAJĄ OFIARY Z DZIECI! DEMOKRACI SĄ UMOCZENI W HANDEL LUDŹMI.

Rzeczywistość: Połowa idolów prawicy miała kontakty z sutenerem Epsteinem a ich największy idol Trump próbuję zamieść sprawę pod dywan. Żadnych ofiar z dzieci nie
  • Odpowiedz