Wrzucam odpowiedź od McDonald's. Mam nadzieję że nadesłane przeze mnie zgłoszenie z załączonym zdjęciem na którym przy jednym stole pani wcina zamówienie razem ze swoim psem przy jednym stole spowoduje, że franczyzobiorca dostanie od centrali przypomnienie, że mak to nie zoo i ze zwierzętami do takich miejsc się nie wchodzi.
@Viarus_: Nom, tez mysle ze zazwyczaj wlasciciele sklepow i restauracji kieruja sie rachunkiem ekonomicznym. Po prostu hejterzy psow to promil spoleczenstwa
@Viarus_: bardzo dobra robota. Wzorowa postawa. Tak trzymać @Ch4d Widzisz brudasie, to właśnie wy ze swoimi zasrańcami macie się dostosować do społeczeństwa, a nie na odwrót. Żryjcie z jednej michy z psem, ale u siebie w chlewie.
Pierwszy raz w życiu tankowałem ON po 9.06zł. Dziękuję panu premierowi, ministrom i wszystkim, którzy mają na to wpływ. Brat jest w delegacji u pepiczków i tankuje ponad złotówkę taniej. Uśmiecham się i robię swoje.
Wrzucam odpowiedź od McDonald's. Mam nadzieję że nadesłane przeze mnie zgłoszenie z załączonym zdjęciem na którym przy jednym stole pani wcina zamówienie razem ze swoim psem przy jednym stole spowoduje, że franczyzobiorca dostanie od centrali przypomnienie, że mak to nie zoo i ze zwierzętami do takich miejsc się nie wchodzi.
#psiarze
#psiarze #patologiazmiasta #bekazpodludzi
źródło: 1000043837
PobierzFoto z piekarni obok
Edit: wlasciwie w tej piekarni, jak i w kazdej zabce- piec jest przy ladzie. Najwyrazniej otwarta kuchnia nie ma znaczenia
źródło: 1000003539
Pobierzdo zoo obowiązuje zakaz wstępu z
źródło: 1000043839
Pobierz@Ch4d
Widzisz brudasie, to właśnie wy ze swoimi zasrańcami macie się dostosować do społeczeństwa, a nie na odwrót. Żryjcie z jednej michy z psem, ale u siebie w chlewie.