Aktywne Wpisy

jmuhha +20
Jak oceniacie z perspektywy czasu nastoletnie ciążę? Mam wrażenie że jeśli ktoś urodzi mlodo to potem dziecko jest szczęśliwsze niż stare ( ͡° ʖ̯ ͡°)
źródło: 1000026418
Pobierz
ppooii +115
#pracbaza #patologiazewsi #patologiazmiasta #praca #gorzkiezale #dziendobry
Natura nienawidzi próżni( ͡° ʖ̯ ͡°) Pracownicy z innego działu mieli jakąś spinę miedzy sobą i tak zaczęli donosić na siebie i wymyślać historie, ze sami się wzajemnie pozwalniali/zdegradowali. Niestety na ich miejsce uruchomił się kolejny sympatyk pogaduszek w biurze i wymyślił sobie jakaś historie na mój temat, chyba tylko
Natura nienawidzi próżni( ͡° ʖ̯ ͡°) Pracownicy z innego działu mieli jakąś spinę miedzy sobą i tak zaczęli donosić na siebie i wymyślać historie, ze sami się wzajemnie pozwalniali/zdegradowali. Niestety na ich miejsce uruchomił się kolejny sympatyk pogaduszek w biurze i wymyślił sobie jakaś historie na mój temat, chyba tylko
źródło: kipimorda
Pobierz

- czy przez to, ze jest o wiele piękniejsza- ty stresujesz się że ucieknie, wyśmieje?
- może postawiłeś ją wysoko na piedestale i widzisz siebie w gorszej pozycji i straciłeś nad związkiem kontrolę? Trudno Ci się wczuć w rolę lidera-partnera?
- może martwisz się wyglądem?
- może potrzebujesz jakiegoś konkretnego pocieszenia
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
Poczytałem na reddicie, pogadałem z chatem gpt, i w końcu poprosiłem na receptomacie o Buspiron. To psychotrop (ale nie żadne gowniane SSRI!), więc nie wiem jakie jest Twoje nastawienie do leków, ale mi pomógł znacznie. Problem zniknął w 80%, libido podskoczyło, i ogólnie wyciszył mi się bardzo taki ogólny „niepokój”.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo ·