Wpis z mikrobloga

@Arivederczi: nie ma na reddicie jakiegoś mistrza co zrobił skrypt do zaciągnięcia wszystkiego i zmieniania tych rozszerzeń i patrzenia co wskoczy? Coś typu wklejasz link do przegladarki a ona pokazuje w różnych oknach jaki jest tego wynik. W ogóle - to pewnie działa z wszystkimi dokumentami tzn. tymi które też były multimediami ale które już ściągneli ze strony.
  • Odpowiedz
  • 0
@pieknylowca: na razie nie, rząd USA twierdzi, że na tych usuniętych są ofiary i nie opublikują i c--j. Co ciekawe na jednym znalazłem Karynę bez cenzury - czyli jego dziewczyny nie traktują jak ofiary, ani jak osoby prywatnej i publikują jej wizerunek xD ale ludzie tam walczą cały czas o publikację - kwestia czasu, aż szambo wybije.
  • Odpowiedz
  • 0
@pieknylowca:

wiem, ale chodzi mi to - czy gdzieś są te wersje sprzed drugiej cenzury gdy ludzie ogarnęli że można je odtwarzac w MP4?

Raczej nie, takie były opublikowane, chyba, ze DOJ zapomniał coś zasłonić, ale wątpliwe, bo w c--j gazet, ludzi to przegląda codziennie i jeszcze nic nie wypłynęło, poza danymi kilku ofiar i kilku pedo/zboków
  • Odpowiedz