Farquart Farquart 05.11.2011, 06:20:36 0 @reddigg:Aj tam nieźle. Raczej nerdowska rozrywka. Intensywne spotkanie Mensy połączone z chlaniem ;)
reddigg reddigg 05.11.2011, 06:26:20 0 @Farquart: Jednym słowem rozrywka intelektualna połączona z "lekturą" klasycznych pozycji o dużej zawartości "wiedzy".
Farquart Farquart 05.11.2011, 06:27:52 0 @reddigg:Cudzysłowy jak najbardziej uprawnione. A Ty? Wstałeś już, kładziesz się dopiero...?
reddigg reddigg 05.11.2011, 06:32:23 0 @Farquart: Spałem snem kamiennym dopóki mnie moja kobieta ze snu nie wybudziła.Oczywiście został zastosowany trik klasyczny, ja już nie mogę spać a ona chrapie.
Farquart Farquart 05.11.2011, 06:36:59 0 @reddigg:Ach te kobiety, skaranie boskie z nimi... Nie pozostaje mi nic innego, jak polecić Ci tę życiową piosenkę.A na razie, dobranoc, Hrabio reddigg!
Jeszcze nie. Dogorywam ;)
Aj tam nieźle. Raczej nerdowska rozrywka. Intensywne spotkanie Mensy połączone z chlaniem ;)
Cudzysłowy jak najbardziej uprawnione. A Ty? Wstałeś już, kładziesz się dopiero...?
Spałem snem kamiennym dopóki mnie moja kobieta ze snu nie wybudziła.
Oczywiście został zastosowany trik klasyczny, ja już nie mogę spać a ona chrapie.
Ach te kobiety, skaranie boskie z nimi... Nie pozostaje mi nic innego, jak polecić Ci tę życiową piosenkę.
A na razie, dobranoc, Hrabio reddigg!