Popisując się wulgaryzmami i chamstwem, nie zrobisz na mnie wrażenia, przeciwnie, świadczy to tylko o twoim braku ogłady i fatalnym wychowaniu, współczuję twoim rodzicom, chyba coś im nie wyszło.
@Dimetyloamina: ale to całkowita prawda... feministki to po prostu brzydkie baby, które nie mają co w domu robić więc sobie wymyślają jakieś rzeczy, żeby ktoś w ogóle na nie uwagę zwrócił.
@lukasyyyy: Przebieg naszej dalszej dyskusji jest tak oczywisty, ze szkoda marnować czas. Pamiętaj tylko, że białorycerze mają najbardziej p--------e - zawsze.
@Dimetyloamina: Kiedyś napisałam w komentarzu, że mężczyzna może być "wygrywem" jeśli się postara, natomiast u kobiety dużo zależy urody (której, jak wiemy, się nie wybiera). I rzeczywiście nieatrakcyjne dziewczyny mają pod górkę w życiu. Niechciane, a nawet wyśmiewane przez mężczyzn zaczynają ich nienawidzić.
Tak samo zachowują się niektórzy faceci #tfwnogf. Kobiety ich nie chcą, więc wszystkie są sukami, lecą na pieniądze i w ogóle podludzie Różnica jest
źródło: comment_0CDt3ezCYyGLieM9Ly9iXGPSl7MVHESH.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Ta pani nie posiada zdolności logicznego myślenia.
@Iliilllillilillili:
To mnie pytasz?
Komentarz usunięty przez autora
Znawcą czego?
Komentarz usunięty przez autora
Popisując się wulgaryzmami i chamstwem, nie zrobisz na mnie wrażenia, przeciwnie, świadczy to tylko o twoim braku ogłady i fatalnym wychowaniu, współczuję twoim rodzicom, chyba coś im nie wyszło.
To prawda, ale tu chodzi o ogół.
źródło: comment_WM0VJEc0LFQQD8o47Y1w4nOKAldcuN2f.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Tak samo zachowują się niektórzy faceci #tfwnogf. Kobiety ich nie chcą, więc wszystkie są sukami, lecą na pieniądze i w ogóle podludzie Różnica jest