Wpis z mikrobloga

(którzy mają takie jak my)

@zurawinazmusztarda: to może ty masz takie jak brytole xd Tam duży wpływ na to jak wyglądają miało kazirodztwo. Tam jest specjalne prawo, że dzieci różnej płci nie mogą mieszkać w tym samym pokoju powyżej jakiegoś tam wieku bo to plaga była xd
  • Odpowiedz
@zurawinazmusztarda: Jako obywatel Wielkiej Brytanii, muszę Cię zaminusować za pisanie nieprawdy. Zęby przeciętnego Brytola nigdy nie będą równiejsze, niż zęby Polaka. Nie da się podrobić brytyjskiego uśmiechu, chyba żaden kraj nie potrafi. Nie bez powodu masz serie memów o "british smile".
maybe - @zurawinazmusztarda: Jako obywatel Wielkiej Brytanii, muszę Cię zaminusować z...

źródło: FTlrHvhWAAATX_N

Pobierz
  • Odpowiedz
@K-S-: niestety nie. To tylko zasłyszana historia od znajomego Brytyjczyka. po szybkim googlowaniu wychodzi, że nie jest to wymagane prawnie ale jest zalecane. Plus ich opieka społeczna uznaje to za standard przy przyznawaniu mieszkań komunalnych.
  • Odpowiedz
@zurawinazmusztarda Ta opinia nie wzięła się znikąd. Mieszkam w UK kilkanaście lat i niejednokrotnie widziałem ludzi, nawet młodych, z bardzo niezadbanymi zębami. I nie mówię tu o bezdomnych z dworca, tylko przeciętnych ludziach jak kasjerzy czy nawet dziani lekarze. Poniekąd mnie nie dziwi patrząc jak bardzo leży tu opieka dentystyczna od naprawdę wielu już lat, przez co ci, którym choć trochę zależy na zdrowych zębach latają, m.in. do dentysty do Polski,
  • Odpowiedz
@Qba_89: mnie bawi ignorancja czarodziejów.
Ludzkość ich wyprzedziła i wiele ciekawych rzeczy wnieśli do świata a oni dalej w xix wieku i myślą o mugolach jakby dalej w średniowieczu byli.

Obstawiam że największe mocarstwa w xxi wieku bez ich wiedzy szpiegowały i śledziły ich świat
  • Odpowiedz