Aktywne Wpisy

lubie-sernik +74
Podoba mi się w Ao Nang mimo, że to bardzo turystyczne miejsce. To takie Tajskie Władysławowo jak już ktoś tu pisał xD
Miałem tu być do jutra, ale przedłużyłem pobyt do soboty. W sobotę płynę na Kho Pi Pi a w międzyczasie pozwiedzam inne Wyspy.
Dzisiaj byłem na Railay Beach. Popłynąłem tam łódką, na którą ledwo wszedłem, bo trzeba było wejść po drabince. A ja nie mam w 100% sprawnej nogi. Ale jakoś się
Miałem tu być do jutra, ale przedłużyłem pobyt do soboty. W sobotę płynę na Kho Pi Pi a w międzyczasie pozwiedzam inne Wyspy.
Dzisiaj byłem na Railay Beach. Popłynąłem tam łódką, na którą ledwo wszedłem, bo trzeba było wejść po drabince. A ja nie mam w 100% sprawnej nogi. Ale jakoś się
źródło: 1
Pobierz
darknightttt +3
Faceci też nie uczą się na swoich błędach. Przez około rok spotykałam się ze świetnym facetem. Ale mówiłam szczerze: nie interesuje mnie zakładanie rodziny, żadne śluby, chce dużo luzu. Co do mieszkania razem to nie byłam przekonana, mam swoje wymagania co do miejsca zamieszkania i są one bardzo sprecyzowane, wiem co dobrze działa. Blisko roku znajomości już zaczęła się zmiana w narracji, chciał tego o czym od początku mówiłam otwarcie NIE.
Zakończyłam znajomość,
Zakończyłam znajomość,

Luteń Sruteń
#rowerowyrownik #rower #gravel
Skrypt | Statystyki
źródło: 1000044735
Pobierz@DominiCanes: A szanowny Pan wie, że znak poziomy bez znaku pionowego niejako nie ma mocy? Ja tam znaku pionowego nie widzę.
Idealny przykład największego egoizmu na drodze. Miej wyznaczoną ścieżkę dla swojego pojazdu, zjedź na jezdnię żeby wkurzać każdego uczestnika ruchu pod rygorem mandatu, gdy odważy się wyprzedzać wielmożnego pedalarza. Taki uczestnik ruchu jest po prostu poniżej średniej iq i tyle.
@DominiCanes: @qbicone: Pewnie za opem ciągnęło się 50 aut chcących go wyprzedzić ale skutecznie linia podwójna ciągła ich odstraszała, racja?
źródło: obraz
Pobierz