Wpis z mikrobloga

#tinder Napisałem jakiś czas temu: https://wykop.pl/wpis/84732603/tinder-po-spotkaniu-z-dziewczyna-z-tindera-pierwsz że byłem miło zaskoczony dziewczyną.
Po spotkaniu napisałem, że chętnie się z nią ponownie zobaczę i odpisała to samo. Byliśmy umówieni. Termin się zbliżał, napisała że jej nie pasuje, że się przeziębiła. No to może kolejny. W międzyczasie częstotliwość odpisywania spadała. Zbliża się weekend, napisałem wprost co mam z nią zrobić, na czym stoimy, bo to nie w porządku z jej strony.
Niestety, ale mądrość zbiorowa z poprzednich komentarzy odnośnie przewidywania przyszłości okazała się być trafna...

Nie będę już smęcił, ale jestem już tego typu podejściem zmęczony, gdzie deklaruje się jedno, a robi drugie.
@candl +15
#tinder Po spotkaniu z dziewczyną z Tindera, taka prawdziwa randka w ciemno, bo nawet nie miała zdjęć, na których ją widać. Zaryzykowałem. Duże zaskoczenie. Wydaje się, że jest ciepła, ma dobry charakter, ma bardzo przyjazny głos i jest zwyczajnie naturalnie śliczna. Po powrocie w samochodzie miałem
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@candl: Brutalne ale przerabiałem to samo kilka miesiecy temu.
Spotkałem sie z laska fajnie sie gadało o filmach Maravela, Czy o LOTR. Dala mi swój numer pisze ze fajnie bylo czy chce to powtórzyc. Odpisala o dziwo ze tez sie jej podobalo i ze chetnie. Na drugi dzien wyslalem jej cos o Wladcy pierscieniu. Odpisala ze To nie wyjdzie ze sory ze tak wyszło.
  • Odpowiedz
  • 0
@Geralt678: Mam ją cały czas na Tinderze czy na Whatsappie, widzę, że się loguje, ale odpowiedzi brak - choć wiadomość nieprzeczytana. Tel. też dziś nie odebrała.

Kiedyś mi się inna dziewczyna po roku do mnie odezwała jak o niej kompletnie już zapomniałem (a gadałem z nią tylko dwa razy w realu). Zbyłem ją, bo to już była przesada - wtedy mnie zignorowała/nie odpowiadała, a ja mam swoją godność.
  • Odpowiedz