Aktywne Wpisy

Majorkubridrz +70
Magnus zmarł.
Teściowa go znalazła jak zaczął krzyczeć. Chyba miał jakiś zawał czy wylew, bo stracił krążenie w tylnich łapach. Włuczył tylnymi łapami i sie bardzo męczył.
Szwagier go zawiózł do weterynarza i został uśpiony.
Ja jestem w Bułgarii i nie miglem sie pożegnać, chociaż przed wyjazdem go głaskałem i z nim rozmawiałem. Martwiłem sie ze wydarzy sie coś takiego. Miał prawie 4 lata. Nie rozumiem jak mogło dojść do czegoś takiego. Możliwe ze
Teściowa go znalazła jak zaczął krzyczeć. Chyba miał jakiś zawał czy wylew, bo stracił krążenie w tylnich łapach. Włuczył tylnymi łapami i sie bardzo męczył.
Szwagier go zawiózł do weterynarza i został uśpiony.
Ja jestem w Bułgarii i nie miglem sie pożegnać, chociaż przed wyjazdem go głaskałem i z nim rozmawiałem. Martwiłem sie ze wydarzy sie coś takiego. Miał prawie 4 lata. Nie rozumiem jak mogło dojść do czegoś takiego. Możliwe ze
źródło: 20260716_184839
Pobierz
annlupin +21
misiek po czwartej nad ranem
źródło: 1000004715
Pobierz

https://www.o2.pl/pogoda/podano-date-nadciaga-ogromny-mroz-do-polski-7251014776469888a?utm_source=facebook&utm_medium=social&utm_campaign=fbwp&utm_term=post&utm_content=o2&fbclid=IwY2xjawPymrBleHRuA2FlbQIxMABicmlkETB2NmtlcnQ2b3cyWnRXZzZhc3J0YwZhcHBfaWQQMjIyMDM5MTc4ODIwMDg5MgABHgdZJbU6Hxxa3_mBFLFTgV5Dz4rQ0U2qvN8KmzhwOvTb5oW8MMAB7iB5uMOy_aem_qhQSh3-fqwXwJlBGsqyBfw