https://youtu.be/1gHl1aVi_Bw?si=ECcGP58BPcOoKnIg Czy któryś z was zna włoski? Co Andrzej powiedział dzbankowi w 24:55 że Emi od razu zareagowała agresywnie mówiąc "Andrzej weź ten"? Czy on go obraził po włosku bo wiedział że i tak nie zrozumie? #yanek
@Tom3kt: widać że on nie chciał z Andrzejem gadać żeby jak najwięcej darmowej mrożonej pizzy w--------ć.
Syfiarz, by po tylu zaproszeniach od Emi, sam ich zaprosił do jakiejś restauracji i zapłacił rachunek, to tylko ich odwiedza żeby się za darmo nażreć jak świniak.
@pdk_kmwtw: Andrzej chciał żeby jancio skosztował gorącej włoskiej kobietki. Ale niestety powinien go nauczyć jak jest po włosku siusiak, odbyt, lewatywa
"znajomy" z facebooka - pamiętasz jak tydzień temu miałeś katar i dałem ci chusteczkę? kiedy mi za nią oddasz?
prawdziwy przyjaciel - jesteś sparaliżowany i możesz ruszać tylko powieką? spoko stary, najważniejsze żebyś bawił się z nami, już wysyłam po ciebie helikopter
Czy któryś z was zna włoski? Co Andrzej powiedział dzbankowi w 24:55 że Emi od razu zareagowała agresywnie mówiąc "Andrzej weź ten"? Czy on go obraził po włosku bo wiedział że i tak nie zrozumie?
#yanek
Syfiarz, by po tylu zaproszeniach od Emi, sam ich zaprosił do jakiejś restauracji i zapłacił rachunek, to tylko ich odwiedza żeby się za darmo nażreć jak świniak.