Wpis z mikrobloga

@Ninja_xtb5: Czyli to jednak Polacy przyczynili się do zniszczenia internetu po raz kolejny.

Najpierw Polacy spamowali "to óczócie" które stało się popularne na 4chanach/krautchanach itp., które zamieniło się w feelsy (smutna żaba) i wojaka (później soyaka), które zniszczyły internetowe komiksy i doprowadziły do powstania tych dziwnych ruchów politycznych (KEKistan czy jak oni tam się zwą), bo tak bardzo przekonywały do siebie lokalny autystyków, a teraz jeszcze openAI i zalewanie internetu
Misaka - @Ninja_xtb5: Czyli to jednak Polacy przyczynili się do zniszczenia internetu...

źródło: uu5m49alt5031

Pobierz
  • Odpowiedz
@Frygus96 nie mam, bo nie wiem jak to skomentować, mój mózg nie może sobie zracjonalizować, że na świecie istnieją tacy ludzie jak Ty. Wolę się rozczarowywać pozytywnie jednak. A Ty jesteś jedynie przykładem a) albo trolla b) impotenta umysłowego. W obydwóch przypadkach bardzo Ci współczuję. Tylko tyle.
  • Odpowiedz
@Tommy_Cares: tacy ludzie jak ja czyli tacy którzy zdają sobie sprawe ze polacy myślą że są jakąś elitą światową a zbyt wiele to oni nie osiągneli, i oczywiscie tłumaczą to sobie zaborami, hitlerami, stalinami i czymkolwiek tylko nie tym że nie są poprostu zbyt mocnym intelektualnie narodem? XD ja ci nie współczuje, bo albo udajesz ze nie wiesz o co mi chodzi albo autentycznie masz pusto w głowie xD
  • Odpowiedz