Aktywne Wpisy
zaq22 +10
#gielda
Kapral w marines zarabia 3500 USD
Czy ktoś z was zgodziłby sie wylądować w Iranie i walczyć z dronami za 13k pln/mc
Kapral w marines zarabia 3500 USD
Czy ktoś z was zgodziłby sie wylądować w Iranie i walczyć z dronami za 13k pln/mc

Rosalinea +14
Tak sobie dzisiaj z @Kakarot_Z wspominałam dawne edycje i wpisy na tagu….i zdałam sobie sprawę, że nie poszczególne edycje, a uczestnicy tych edycji stworzyli historię.
Najczarniejsze, lub najzabawniejsze postaci zachowali się w naszej pamięci, ale tez największe zyeby. Giovanni z HP4, Clauno, Fitnesiara, NoNo i Keadratowa. Była też niezapomniana Klapessa,
Albo sezon3….:Kuba i słynne Luizzzaaaaa!!!
Grajoszek i jego pijackie ekscesy, których pewnie z uwagi na notorycznego kaca sam już nie pamięta (
Najczarniejsze, lub najzabawniejsze postaci zachowali się w naszej pamięci, ale tez największe zyeby. Giovanni z HP4, Clauno, Fitnesiara, NoNo i Keadratowa. Była też niezapomniana Klapessa,
Albo sezon3….:Kuba i słynne Luizzzaaaaa!!!
Grajoszek i jego pijackie ekscesy, których pewnie z uwagi na notorycznego kaca sam już nie pamięta (

Jak wspominacie swoje pierwsze miesiące na giełdzie? Jak radziliście sobie z pierwszymi fomo/stratami?
W styczniu przeszedłem z demo na realne środki. Wrzuciłem kwotę, która spokojnie mogę wygospodarować (kilka tysięcy) bez zauważalnego uszczerbku na portfelu i zakupiłem etf (wig40, sp500, copper) oraz akcje (rocketlab, amd, redwire, synektik).
Do afery z Grenlandia wzrosty przekroczyły moje oczekiwania, a teraz niektóre pozycje mocno się zaczerwieniły. Miałem plan w drugim rzucie w lutym kupić xtb i medinice, a dziś widzę, że to idealny moment kupić na górce XD a może jednak nie?
Pytanie bardziej o psychologię i subiektywne wspomnienia niż kwestie finansowe.
#gielda
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt
Przez lata tylko konto oszczednosciowe i wszystkim mowilem ze gielda to scam i h----d i nie dla mnie bo wole spać w nocy.
i powoli kupiłem cd projekta za 114 pln, potem orlena za 51 pln, taurona za 4,5 pln.
No i wciagło mnie jak bagno : D a tamta pierwsza strate co
Liczy sie przede wszystkim cierpliwosc i robienie rzeczy odwrotnych, niz radza wykopki.