Aktywne Wpisy

Pawel993 +103
źródło: HIWMVz4XoAA_ktf
Pobierz
M7RoyalMadrid +11
#gielda
Krótkie pytanko... ile zarabiacie na giełdzie? Bo od jakiegoś czasu non stop widzę jakieś śmieciuchy, etfy, uśrednianie i inne giełdowe wpisy. Wydaje mi się, że wszyscy dookoła to jacyś znawcy giełdy/kryptowalut tylko ja jak taki debil jestem kompletnie zielony.
Ile zarabiacie znaczy oczywiście jakiś rząd wielkości typu 1000, 10 000, 100 000 zł w ciągu ostatniego roku a nie dokładną kwotę co do grosza ;)
Krótkie pytanko... ile zarabiacie na giełdzie? Bo od jakiegoś czasu non stop widzę jakieś śmieciuchy, etfy, uśrednianie i inne giełdowe wpisy. Wydaje mi się, że wszyscy dookoła to jacyś znawcy giełdy/kryptowalut tylko ja jak taki debil jestem kompletnie zielony.
Ile zarabiacie znaczy oczywiście jakiś rząd wielkości typu 1000, 10 000, 100 000 zł w ciągu ostatniego roku a nie dokładną kwotę co do grosza ;)

Najczarniejsze, lub najzabawniejsze postaci zachowali się w naszej pamięci, ale tez największe zyeby. Giovanni z HP4, Clauno, Fitnesiara, NoNo i Keadratowa. Była też niezapomniana Klapessa,
Albo sezon3….:Kuba i słynne Luizzzaaaaa!!!
Grajoszek i jego pijackie ekscesy, których pewnie z uwagi na notorycznego kaca sam już nie pamięta (。◕‿‿◕。). Bujaka i przerażona Natalia ¯\(ツ)/¯
Kolejny sezon ( nie pamiętam który) ale był Sevag, który sprzątał świat, Wiktoria, która pod prysznicem ćwiczyła pośladki, JJ z depresją Źmija, która pluła jadem nawet jak nie widziała zagrożenia
Ktoś to z tutejszych jeszcze pamięta????l
#hotelparadise
( żeby moje potomstwo nie wiedziało, że porąbaną Mirabelką bylam¯\(ツ)/¯
Ale jak cos fajnego z wcześniejszych sezonów znajdę, to Ci prześlę zanim usunę (。◕‿‿◕。)
Klauno półszwedka namawiająca dziewczyny by się ubrać w najlepsze stroje i wypinać wdzięki przed chłopcami, gdzie zostały przez nich olane
@TrUsKaWkOwAq też lubię 4,
Wybaczysz??? (╯︵╰,)
@Rosalinea: pamięta. :D