Wpis z mikrobloga

✨️ Jak przetrwać rozstanie i zacząć od nowa
Dobra mirki czas pójść do przodu po rozstaniu po 6 latach #zwiazki po jej inicjatywie.
Jest już prawie drugi miesiąc, w tym czasie wjechała siłownia (ponad miesiąc i ma to być moja nowa normalność), nowe wybory życiowe, duży rozwój emocjonalny - wiem jakich błędów już nie chcę popełniać. Przydałoby się jakieś nowe zainteresowanie, chętnie nauczyłbym się lepiej tańczyć - bachata? Coś świeżego i męskiego w oczach kobiet, więc rady #rozowepaski też się przydadzą.

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: digitallord

💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt

• 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

męskiego w oczach kobiet

@mirko_anonim: z mojego doświadczenia wynika że każdy facet który rozpaczliwie potrzebuje być "męski w oczach kobiet" jest w rzeczywistości niezwykle kruchy i insecure.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Dać sobie czas, nie robić żadnych aktywności na siłę i nie pajacować z byciem męskim. 6 lat to długo, daj uczuciom trochę się znormalizować, nie zagłuszaj nadmiarem aktywności tego, co czujesz, bo to proces "powrotu do zdrowia". Według mnie w niecałe 2 miesiące (jeśli byłeś przywiązany) ani nie zapomnisz, ani nie "rozwiniesz" się emocjonalnie, wszystko przyjdzie z czasem, ale nie rób chaotycznych ruchów byleby coś robić.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): @thorgoth: Panie terapeuta, ja tutaj nie pytam o rady emocjonalne, bo specjalistę już mam i wiem, że mam duży pierwiastek lękowy w sobie. Stąd pytanie o to, co jest fajnie postrzegane wśród samic, a co nie jest takie oczywiste jak sport, podróże, czy gotowanie - bo to już mam.

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
  • Odpowiedz