Aktywne Wpisy

moll +122
źródło: 1000020022
Pobierz
CopyM +176
Chodzą słuchy, że ten chłopak na którego sikano, to właśnie kuzyn Borysa - gdzie ten wyćpany szczurek mówił, że oni tam se siedzieli i wyzywali mu kuzyna.
No no, jak się okaże, że oni pół nocy darli ryj, że znowu złapią mu kuzyna i zrobią mu powtórkę lub gorzej i on wyszedł tam z tego powodu do nich, to powinien dostać dodatkowy medal. Pierwszy byłby za to co zrobił, drugi dlaczego.
#
No no, jak się okaże, że oni pół nocy darli ryj, że znowu złapią mu kuzyna i zrobią mu powtórkę lub gorzej i on wyszedł tam z tego powodu do nich, to powinien dostać dodatkowy medal. Pierwszy byłby za to co zrobił, drugi dlaczego.
#

Dobra mirki czas pójść do przodu po rozstaniu po 6 latach #zwiazki po jej inicjatywie.
Jest już prawie drugi miesiąc, w tym czasie wjechała siłownia (ponad miesiąc i ma to być moja nowa normalność), nowe wybory życiowe, duży rozwój emocjonalny - wiem jakich błędów już nie chcę popełniać. Przydałoby się jakieś nowe zainteresowanie, chętnie nauczyłbym się lepiej tańczyć - bachata? Coś świeżego i męskiego w oczach kobiet, więc rady #rozowepaski też się przydadzą.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: digitallord
💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt
@mirko_anonim: z mojego doświadczenia wynika że każdy facet który rozpaczliwie potrzebuje być "męski w oczach kobiet" jest w rzeczywistości niezwykle kruchy i insecure.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta